|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite ve - krči!
7.3.2005 20:59:08   
Alina

Pri nas so se začeli problemi s krči ko je bil Urban star 3 tedne(sedaj je star 6 tednov). Začela sva z uporabljanjem Lefaxin kaplic. Krčov ima malo manj ni pa dobro. Krči se vrstijo čez cel dan, ponoči poredko. Ker nam bo sedaj Lefaxina zmanjkalo, razmišljam, da bi poskusila s katerimi drugimi.

:zmeden:Vidim, da uporabljate tudi Baby nos, vetrovne kapljice koroških lekarn, kuminov sirup....

Človek res ne ve za katero stvar se naj odloči.:zmeden: Prosim vas za vaše izkušnje. Vem, da ste o tem že pisale.

Mislite, da naj ostanem pri uporabi Lefaxina. Saj se da zdržati - ni tako grozno hudo. Jaz sem samo vesela, da so noči bolj mirne.

Hvala že v naprej!:rozica::angel::rozica:

Lep večer vsem,

Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj mislite ve - krči!
7.3.2005 21:03:56   
Mina1
ALINA, vemkaj prestajate, pri prvem :duda: je bilo hudo 6 mesecev in sko kombinirali Lefaxin kapljice, komarčko čaj ter adaptirano mleko Comformil, ker jaz nisem imela nič mleka.

Sedaj pri drugem:duda: (roj. 18.2.05) se je zgodba ponovila. Najprej ga je dajalo ponoči, potem pozno zvečer, sedaj je jok in stok skozi cel dan:((. Imamo kombinacijo vsega hudega: krči, napenjanje, nepodiranje kupčkov, zaprtost oz. kakanje na cca 3 dni:(. Aptamil sem zamenjala s Comformilom, le da tokrat je nekaj mleka in ga malo tudi dojim, po vsakem obroku se carta še pri meni, pa pazim, kaj jem. No ja, skoraj nič ne upam jesti.

Meni so svetovali še Plantex čaj, pa ga mali zavrača:zmeden:.

Kot kaže bo tako, da bomo morali počakati, da mine samo od sebe. Krči so pri fantkih skoraj vedno prisotni.

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj mislite ve - krči!
7.3.2005 21:44:37   
Anonimen
Evo, že spet jaz težim s Plantexom. Vsej naši žlahti je pomagal. Zelo, zelo.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj mislite ve - krči!
7.3.2005 22:15:07   
Alina
Mina!

Ko berem kar si napisala se mi zdi kot, da opisuješenaše probleme. Tudi mi smo najprej uporabljali Aptamil, sedaj pa Comformil, saj jaz nimam dovolj mleka, da bi ga dojila. Nekaj mleka si izčrpam in mu ga dam po faški.

No mislim, da nam ne preostane nič drugega, kot, da potrpimo in se veselimo časov, ko bomo stari 5 mesecov - upamo na najboljše.

Bomo kupili čaj Plantex.

Hvala tudi tebi Splišni.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj mislite ve - krči!
8.3.2005 14:14:43   
ursk@
Moje mnenje: naša pediatrinja nam je predlagala da NE uporabljamo kuminovega sirupa, ker škodi otroku (otrok se navadi na sladek okus), ampak da vodo, ki ga uporabljamo za pripravo mleka (Aptamil) prej prekuhamo z nekaj zrnci (10-20 na 1 liter vode ). Zraven uporabljamo še SUB SIMPLEX kapljice. Obdobje od 1 meseca - 3,5 mesecev smo prestali (skupaj s temi pripravki ) brez večjih krčev ( mogoče 1 x tedensko na začetku). Sedaj pa zadnji napad, ko smo poskušali prenehati s kapljicami (cca. 1,5 ure proti večeru). Takoj smo jih začeli še naprej uporabljati. Upam, da sem pomagala, ker pri nas DELUJE (in to z dvojčki:)-:)-)!!! Aja, na flaški smo od 3 tedna starosti!
LP

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?