|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice študentke!!! nujno
22.8.2008 12:07:35   
mklks
a mogoče katera ve kako to gre? jst sem že v okviru rednega študija izkoristila bonus ponavljanja letnika, vendar pa sem novembra 2007 rodila in zaradi ti. materinstva nisem uspela narediti pogoje oz. mam še en rok vendar še ni nič sigurno.

baje da imam kot mama še en bonus ponavljanja oz. mirovanja statusa..... a je to res?  prosim za odgovore:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamice študentke!!! nujno
22.8.2008 12:12:59   
Anonimen
Ja res je ... kot mati študentka lahko ponavljaš šeen letnik oz. si absolventa podaljšaš za eno leto.

(odgovor članu mklks)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2008 8:40:59   
15.7.
to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale??

js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ...

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2008 9:10:49   
uwaga
Vse študentke mamice imajo za vsakega živorojenega otroka v času študija pravico do dodatnega leta študija.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2008 23:17:06   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

to je za vse mamice študentke. zakaj ste se odločile v času študija za otroka, če ste vedle, da ne boste sfolgale??

js sem bila noseča, in sem vseeno končala šolo. sedaj grem pa kljub otroku nazaj v šolo in še v službo, ampak samo iz tega razloga, ... KER VEM DA SEM SPOSOBNA NAREDET, šolo in hodet v službo, kljub otroku. in tudi če se mi zalomi, kej v šoli, ne bom krivde metala na otroka, ker ni on nič kriv, jaz sem se sama odločila, ...

no, tole pa ni ravno lepo napisano.
saj je vprašala, če ima pravico dodatnega letnika, če je rodila. nič ni valila krivde na otroka in očitno ima željo končati študij, tudi poskusila je in še bo. in jaz vidim odgovornost v tem, da se zanima en mesec pred iztekom statusa.

mene pa moti, da nekdo obsodi mamico študentko, če je izkoristila dodatno leto študija in je zato uspešna. pa saj tudi nekdo, ki resno zboli za dlje kot en mesec, dobi pravico izrednega ponavljenja letnika.
15.7. raje se obregni ob tiste študente, ki izkoriščajo vse luknje v zakonu, da lahko čim dlje vlečejo status, študija pa po možnosti niti namena nimajo končati.

mklks bodi uspešna na zadnjem roku, drugače pa kar zaprosi za leto ponavljanja. aja, pa to lahko izkoristiš tudi kasneje, če boš to pot uspešna.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2008 13:56:51   
birdy
Daj raje pokliči in vpraši na faksu. Jst ne vem če se da da že padeš in potem koristiš status mirovanjauser posted image  Jst sem tud eno leto padla, zdej mam pa status mirovanja. Oktobra pa naprej. Sam jst sem že prej vzela ta status in bila na porodniški z tamalo.
Ker ti si ubistvu že dvakrat redno padla, oni nimajo nikjer zabeleženo da si ti postala mamica vmes in ne vem če se zdaj da to narest. ker ti nimaš zarad materinstva pravice da lahko dvakrat padeš, ampak da eno leto "pavziraš, bolj v tem smislu". Res, raje pokliči da ne boš neprijetno presenečena. Saj bi mogl vedet kako je s tem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2008 14:28:00   
Katey

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2008 14:49:12   
CHICA 83
Tole je pa ful grdouser posted image , da greš obsojat druge, če pa si sama na istem, ti bi morala najbolj razumeti ostale mamice študentke. Tud jaz sem študentka, nimam še otroka, si ga pa zelo želim, pa če bi bilo v času študija, pa kaj potem, če je otrok zaželjen je vseeno, kdaj ga imaš. Že s tem, da ni pustila študija v nosečnosti je pokazala, da si želi dokončati. Strinjam se z eno od predhodnic, da bolj obsojam tiste, ki iščejo luknje, da bi čim lažje naredili faks.

avtorici 1. poasta pa, kakor vem, lahko podaljšaš študij za eno leto, za materinstvo.
Pa srečno in veliko veselja z otročkom!!

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2008 23:25:26   
khurde
pomoje bi lahko še izkoristila bonus, samo ne vem, če ni kaj omejeno s časom, kdaj vložiš prošnjo zanj ali karkoli ipd. najbolje, da pokličeš na fakulteto in vprašaš.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2008 23:27:13   
khurde

nisem opazila, da je kakšna metala krivdo na otroka ... vprašati za info pa tudi ni greh, saj zato pa forum tudi je, ane?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2008 23:51:50   
Lunc_a
15.7 saj me,ki smo bile noseče smo tudi v tem času naredile kar smo lahko,kakor tudi ti,saj si delala šolo ko si bila noseča.IN zdaj kljub otroku greš nazaj,saj me tudi,torej  kakor sem opazila si maturirala julija a decembra si rodila.
ME SMO TUDI SPOSOBNE NAREDITI še enkrat vprašanje torej kaj bluziš
Mislim da si malo fulala temo,mogoče pa ti kriviš otroka in je vse obratno kar si napisala  saj mislim da nobena nima pojma sploh kje si vse to ven potegnila.
pa še nekaj glede na to da si spraševala,če ti bo sploh sfolgalo na drugi  temi,bi bilo dobro da se ne šopiriš ,saj še sama nisi prepričana vase ;)

mklks tako kot so ti druge rekle;)
če greš pa izredno imaš pa še več privilegij

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2008 10:39:57   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

no, tole pa ni ravno lepo napisano.
saj je vprašala, če ima pravico dodatnega letnika, če je rodila. nič ni valila krivde na otroka in očitno ima željo končati študij, tudi poskusila je in še bo. in jaz vidim odgovornost v tem, da se zanima en mesec pred iztekom statusa.

mene pa moti, da nekdo obsodi mamico študentko, če je izkoristila dodatno leto študija in je zato uspešna. pa saj tudi nekdo, ki resno zboli za dlje kot en mesec, dobi pravico izrednega ponavljenja letnika.
15.7. raje se obregni ob tiste študente, ki izkoriščajo vse luknje v zakonu, da lahko čim dlje vlečejo status, študija pa po možnosti niti namena nimajo končati.

mklks bodi uspešna na zadnjem roku, drugače pa kar zaprosi za leto ponavljanja. aja, pa to lahko izkoristiš tudi kasneje, če boš to pot uspešna.

SE PODPIŠEM!!!!

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2008 11:54:36   
Dadi
Seveda ti pripada študijsko leto na vsakega rojenega otročka. Sama sem imela v času študija dve nosečnosti (obakrat sem podaljšala obsolventa).

15.7. -ti si pa itak malo trčena s tem tvojim odgovorom. Še ena nezrela najstnica pač..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2008 15:35:02   
birdy
Mklks, a si se kej pozanimala? Dej sam sporoči kako je s tem, ker bi res rabla zarad nečesa, če lahko prosimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?