Bajsa
|
Čeeer! Še vedno med živimi nam ful dogaja, je zdej noro dela, pol skoz neki letam okrog, pa skoz neki iščem in študiram in ponavad sem zvečer tko crknjena, da se mi ne da prov nč na komp. Včeri smo bli na eni muslimanski poroki. Se je poroču od mojga sodeavc. To svet ni vidu. Ob 22.30 nas je prišel ženin prosit, če lohk gremo, ker je ohceti konc, so bli njegovi strici iz Luksemburga utrujeni in so hotli it spat WTF No in tko je blo ohceti konc . Jaz pa res zrihtan varstvo, da bi ga lohk enkrat po dolgem času mal ponočvala. Eh pa druič. No vn je pokukal že 6 zobek, dvojka spodaj, leva. Je pa madam kr neki prehlajena. Mislem, neki hrope, pa mal tko pokašljuje, sam ni sile. Nima vročine, ne teče ji iz noska, samo hrope, l čva it se k dr pokazat? Eno vprašanje za ljubiteljice orhidej: Kaj naj naredim z orhidejo, že več kot pol leta mi ne cveti, al jo čem mal porezat? Moj fotr prav, da bo kopalnica ta teden fertik, da se bo najkasnej v soboto prvič belil, tko d sam še počakamo da bo estrih suh in flik not prket, pol grem pa koooončno gor. Jeeej! no sam pol pa spet nam mela neta Morm ju3 poklicat pa naročit nej pridejo kmal zrihtat. Se ponavad kr en mesec čaka. Ah sej bo hit. No pol sm bla ta teden tud na razgovoru, sm pršla v drugi krog, spet razgovor. Zdej morem pa sam počakat, da mi pošljejo odgovor. Jeeej! No sej ni neki dream job, sam tko da mam na lagerju, če nč druzga nau Tud jaz gledam hokej mal zraven. Moj ga gleda v živo in uživa ker njegovi zmagujejo , jaz pa doma pi... k so naši zanč! Zdej grem mal za nazaj prebrat pa da mal pokometiram.