Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečina v zgodnji nosečnosti 21.8.2008 13:13:43
|
|
|
|
julika
|
kar nekaj punc je napisalo, da so imele krče kot pred m.jaz jih sicer nisem imela.na tvojem mestu bi poklicala G in vprašala.za vsak slučaj....
|
|
|
|
RE: bolečina v zgodnji nosečnosti 21.8.2008 13:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
G ti ne more čisto nič pomagati.Če bo prišlo do splava bo.Ampak velik opunc tudi jaz sem med njimi,ki smo tudi imele takšne bolečine in ni bilo čisto nič.
|
|
|
|
RE: bolečina v zgodnji nosečnosti 21.8.2008 14:19:27
|
|
|
|
Andromeda
|
To, da imaš bolečine oz. krče podobno kot pred M, naj bi bilo povsem normalno. Tudi mene je v prvih tednih tako bolelo, pa je bilo vse OK. Še vedno pa lahko pokličeš svojo G, če boš tako bolj pomirjena.
|
|
|
|
RE: bolečina v zgodnji nosečnosti 21.8.2008 14:55:01
|
|
|
|
gbranka
|
ko sem jaz pričakovala ali poz. test ali menstruacijo, sem bila prepričana (zaradi bolečin, drugače ne), da bom dobila menstruacijo. Običajno nisem imela kakšnih težav s krči, toda takart so bili krči in bolečine čisto menstrualnim podobni. Pa je bil test pozitiven. tak oda jetudi mene skrbelo. Očitno posledica hormonov, posledica raztezanja maternice, vgnezditvene težave, pa bogsigavedi kaj še vse povzroča bolečine v trebuhu ob začetku nosečnosti. kasneje pa so težave zaradi bolečih mišic- posledice teže trebuha.
|
| Stran: [1] |
Strahi bližajočega se porodaUredništvo RRDragi bodoči starši.
Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda? Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (
8%)
Dolžine poroda. (
8%)
Bolečine. (
18%)
Prereza presredka ali raztrganin. (
10%)
Zapletov in posledic za moje zdravje. (
4%)
Zapletov in posledic za zdravje otroka. (
51%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!