giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen O pa ja lahko najdeš lepo bio.Jaz veliko dobim od mame,je daleč od mesta,skoraj v gozdu živi :) ,nič ni škropljeni ali kaj podobno. Pa tudi nisem nikoli slišala ,da bi kakšna mamica rodila otroka s sipino bifido,ker ni jemala folne.SEm pa zasledila,da je ena mamica rodila otroka s takšno težavo,čeprav je jemala folno.Sama tudi smatram da je tudi nekaj v genih pač ali bo to otrok imela ali pa ne Itak, da lahko dobiš lepo zelenjavo, sam sploh ne vem, kako napisat, da bo kdo verjel. Saj mi imamo tud ogromno njivo in pridelujemo prečudovito zelenjavo gor, na način, kot so to delali včasih, seveda absolutno brez pesticidov, fungicidov, herbicidiv teh in onih ...ovov, umetnih gnojil, whatever... Pa ne samo mi ... Sam se mi sploh ne da prepričevat nekoga, ki se je itak odločil, da v to ne verjame, seveda zato, ker je življenje tako lažje. Pa če rečem Bog, je tudi pregrešno, ker ne zna ali pa noče brati med vrsticami. Bog je pač samo sinonim za karkoli je pač bilo vzrok temu, da obstajamo in živimo, tukaj na planetu zemlja. Pa saj je vseeno. Vsak je svoje sreče kovač. Važno, da v svoj avto damo pravi bencin, ker sicer bi se avto pokvaril, naše telo pa itak lahko požre in prebavi vse. Srečno
|