|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dijakinja
6.3.2005 20:37:16   
plava8
cao... zanima me kolko socialne podpore mi pripada za otroka??? jaz delam preko m servisa vendar na drugo ime... imam 17 let in sem v 10 tednu nosečnosti.:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dijakinja
6.3.2005 20:38:54   
Teni_
Ne vem, če ti pripada socialna pomoč, glede na to, da si dijakinja in nisi prijavljena na zavodu. Pripada pa ti višja štipendija(mislim, da lahko zanjo zaprosiš), tudi, če je sedaj ne dobivaš). Eno leto ti pripada tudi starševski dodatek in otroški dodatek.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dijakinja
6.3.2005 20:46:40   
plava8
na zavodu sem prijavljena....

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dijakinja
6.3.2005 20:50:23   
Teni_
aja, no potem pa ti pripada socialna za tebe(če boš prijavljena kot samohranilka, pa mislim, da se za 30% poviša za otroka. Glede na to, da prvo leto dobivaš starševski dodatek je socialna manjša. Jaz sem imela starševskega dodatka 39.120,00, socialne pa nekaj čez 18.000,00, otroških pa 21.000,00. Zdaj, ko mi je porodniška potekla, pa dobivam socialne 60.000,00, pred porodom pa sem dobivala 45.000,00. Odvisno je tudi od preživnine, ki jo imaš urejeno. Tebi in otroku pripada na mesec 75.000,00 dohodkov. Midve nimava drugih prihodkov kot preživnino 15.000,00. Od 75.000 odšteješ 15.000 in dobiš 60.000,00 ki jih jaz dobim.

Zdaj pa sem zakomplicirala. Upam, da veš kaj sem hotela povedat.

Lp,

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dijakinja
8.3.2005 15:24:10   
lucy32
a si vse dobro premislia?

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dijakinja
8.3.2005 21:36:05   
NinKa
Mojca, mene pa zanima sedaj ko pricakujes 2 :duda:, kako bos, se zmerom samohranilka??? Kako bos sla zopet podpisat za prezivnino, oce pa isti ???? A ne bo to glupo zgledalo?

Ne vem, saj meni je vseeno, jaz ze prvic nisem mogla tega naredit, pa sem zaradi "svoje vesti" in zeljenega otročka za zelo veliko denarja prikrajsana....pa saj se ne sekiram prevec....

A mislis, da Socialna ne bo prišla gor, da tu ni vse tako kot je na papirjih, saj veš, papir veliko prenese....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dijakinja
9.3.2005 8:17:59   
Teni_
Ne vem, kako bo drugič. Verjetno se bova kar skupaj prijavila ali pa tudi ne. Bomo videli kakšno bo stanje.

Kakšna pa bi bila razlika, če bi se za dva meseca prijavila skupaj, potem pa spet narazen, kot da sva se spet skregala. Enako, kot pa, da sem kar prijavljena dalje tako kot sem. Čudno pa je, ampak mogoče tudi.

LP,

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dijakinja
9.3.2005 20:15:13   
Tinkara-3
A se redno šolaš???
Ker če se redno šolaš, se ti u bistvu ne bi bilo treba prijavit na zavod, ker so te dolžni preživljati starši!
Sama sem rodila v drugem letniku srednje šole, in še do danes, ko je hčerka stara 6 let in se še vedno redno šolam, nisem bila prijavljena na zavodu, ker so me dolžni preživljati starši!!!Je pa res, da sva obe še vedno prijavljeni doma pri mojih starših!!
V vsakem primeru ti seveda res pripada starševski in otroški, socialno pa dobiš za otroka, ko ti poteče starševski, v bistvu ti preživnino zate, s strani staršev odštejejo od cele socialne!!
Tako je, če se redno šolaš in seveda, če brez partnerja oz. očeta otroka (uradno) živiš pri starših!!
Upam, da ti kej pride prov!!
lp;)
Pa ne pozabi na paket, oz. lahko zamenjaš za denar!!

(odgovor članu plava8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?