Rubin.
|
Po mesecu dni v samostanu mlad menih vprasa opata :"Veste, dolgo sem ze tukaj, ali bi lahko...veste...nekako bi moral....kako naj...".Opat : "Seveda, v prvi celici je sod z luknjo,idi tja pa nabijaj kolikor hoces".Menih gre v celico, opravi, in mu je zelo vsec.Vprasa opata :"Lahko tudi jutri ?"."Seveda lahko. Lahko vsak dan, razen ob petkih."Menih : "Kaj pa je ob petkih ?".Opat: "Ob petkih bos ti v sodu." Mož se ponoči vrne domov, se sleče in se začne stiskati k ženi.Ona: "danes ne morem, sem dobila menstruacijo."On: "Pa kaj vam je vsem danes, ste se zmenile ali kaj?!" :-))) Poročiti se je tako, kot da bi segel v vrečo, v kateri jedevetindevetdeset klopotač in ena belouška.Veliko sreče moraš imeti, da izvlečeš belouško, pa še ta je kača . ženske krasijo 3 stvari:lepota, pamet in zvestoba,vendar nobena nima vseh treh lastnosti hkrati: 1. lepa in pametna ni zvesta 2. lepa in zvesta ni pametna 3. pametna in zvesta ni lepa. NA SODIŠČU- ja, gospod, pa saj bi lahko vedeli, da boste meli probleme, ce bosteljudem ponujali tablete za vecno mladost- vem, sem zarad tega ze trikrat bil v zaporu....- kdaj pa?- leta 1743,1859 in nazadnje 1929... Možkar pripoveduje, kako je bilo pri zdavniku, ko mu je pregledovalzlato žilo.- nagnil sem se naprej, on je stopil za mano in je desno roko položil namoje rame, z levo pa .....- ne ne, levo roko mi je položil na rame, z desno pa ......- tisina...- Mater mu .. obe roki je imel na mojih ramenih .... Razgovaraju dva policajca,PRVI: Jučer sam kupio četku za WC.DRUGI: I onda?PRVI: Pa šta ja znam, sa papirom mi je nekako bilo bolje.
|