Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva mesnstruacija je mimo počakamo še z ... 20.8.2008 18:56:19
|
|
|
|
malecka
|
Mi smo pa zanosili po drugi Meni je bilo rečeno, da lahko takoj po ss zanosiš, ko je še vse tako sveže, da ni nobenega problema. Tako, da ......akcija
|
|
RE: prva mesnstruacija je mimo počakamo še z ... 20.8.2008 21:00:46
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je G rekla, da eno M po abraziji počakava, pa lahko greva v nove boje. Zanosila sem po drugi M in uspešno donosila.
|
|
|
|
RE: prva mesnstruacija je mimo počakamo še z ... 15.9.2008 14:55:28
|
|
|
|
vebo
|
Prvič počakala dve menstruaciji in je bil zopet spontani splav, drugič samo eno menstruacijo in sem v 32t.
|
|
|
|
RE: prva mesnstruacija je mimo počakamo še z ... 15.9.2008 16:01:54
|
|
|
|
strumf
|
jaz imam isti problem. ravno se je pojavila menstruacija, pa so mi vsi svetovali, da naj počakam vsaj 2, da naj ne hitim preveč. jaz bi seveda že sedaj šla takoj v akcijo, vendar se nekako bojim, tako da bova midva počakala še naslednjo, pa šla potem v nove boje. mogoče so pa meni tako svetovali, ker sem bila noseča skoraj 20t in se je telo menda šele sedaj oddahnilo od prejšnje nosečnosti tako da bova hitela počasi .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?