|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: seks v dolgi vezi
21.8.2008 13:53:28   
ronja
hehe, flaška, midva najino že celo leto navajava na zgodnje spanje, pa ni šans, da zaspi pred 9to... ne rabi toliko spanja (le po kom ima touser posted image ), pa če se obesiva...

Ampak en predlog anonimna: dajta vse otroke skup za kak vikend k babici ali dobri prijateljici ali prijateljem iz vrtca na "sleep-over". OTrokom je všeč, navadijo se samostojnosti, super jim je družba, vidva imata mir, naslednjič pa vrneta uslugo in bo drugi par užival... Ali pa starejšima pustita zelo na glas gledat tv in jima povejta, da bi mela rada malo miru v spalnici - lahko sta pokonci, ampak naj vaju ne motita. Mene ni nikoli nič motilo, če sem kaj slišala iz spalnice, ker sem tudi bolj ponočnjaček in če bi mojadva čakala, da bom jaz zaspala... ne bi imela bratcauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.8.2008 20:39:35   
FLASK_A
Ja pa sej če gre mali ob 9h spat, je pa ja superuser posted image Pol se lahko s partnerjem še kaj pomeniš al pa pač kar vama paše... Problem je, če grejo mali kasneje spat, po 10h al pa ok. 11h, pol pa res nimaš kej. Sam sesuješ se u posteljo, ni šans, da je kej akcije.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.8.2008 8:26:46   
čipka
Mogoče probata s hrano (čokoladna polivka, smetana,...) in rutko za čez oči?

to ja. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.8.2008 9:11:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Anonimna, priporočam, da si prebereta knjigi: Ženski orgazem brez meja, ter Moški orgazem brez meja user posted image
Če nič drugega, bosta spolnost začela gledati z druge plati kot običajno.

Tole tud drzi ja. Midva sva tole kr skupi brala in debatirala zravn....

in, Baguska, se je pri vama karkoli spremenilo?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.8.2008 9:16:18   
Anonimen
Da bi najstnika poslušala najin seks - no comment

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.8.2008 9:19:04   
ronja
Flaška, bi bilo super ja - če bi sama spala! Tako pa hoče (beri: se zbudi, če se odplaziva), da vsaj eden od naju (zaželeno je, da oba), spiva oz. leživa zravenuser posted image ... NO, jo moram pohvalit, zadnji mesec je precej boljše - ko nama to nič ne pomagauser posted image ... Pa to niti ni tak problem, ker je ob 11h tudi še čisto sprejemljiva ura za naju (prej itak ne greva spat), problem je pri njej v tem, da se praktično vedno zbudi oz. začne premetavat in jokljat, če se začneva malo bolj ornk poljubljat - mi ni jasno, kako to ve, ampak ma neko notranjo urouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.8.2008 9:24:06   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da bi najstnika poslušala najin seks - no comment

Kako pa veš, da ga ne? Naj ti povem veliko "skrivnost": najstniki imajo večinoma težave s spanjem in dostikrat ne zaspijo takrat, ko grejo spat ali pa se zbudijo ponoči in ne morejo zaspat nazaj. Vsaj zase vem, da sem bila večinoma vsaj do 2h ali 3h pokonci, že kot otrok pa nikoli nisem zaspala pred 23-to - sem vedno gledala semafor zunaj in nikoli nisem zaspala, predno je začela utripat samo oranžna... Torej lahko starša seks kar ukineta, ko otrok prestopi 10 leto, ali kaj? In če imata slučajno takega otroka, ki malo spi, potem naj sploh ne seksata, ker se pač vedno lahko zgodi, da ju bo zalotil?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.8.2008 9:31:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Flaška, bi bilo super ja - če bi sama spala! Tako pa hoče (beri: se zbudi, če se odplaziva), da vsaj eden od naju (zaželeno je, da oba), spiva oz. leživa zravenuser posted image ... NO, jo moram pohvalit, zadnji mesec je precej boljše - ko nama to nič ne pomagauser posted image ... Pa to niti ni tak problem, ker je ob 11h tudi še čisto sprejemljiva ura za naju (prej itak ne greva spat), problem je pri njej v tem, da se praktično vedno zbudi oz. začne premetavat in jokljat, če se začneva malo bolj ornk poljubljat - mi ni jasno, kako to ve, ampak ma neko notranjo urouser posted image

u, pišuka! To pa zna bit problem, jauser posted image Evo, tle pa res ne vem, kaj nej ti rečemuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.8.2008 9:36:39   
Anonimen
Čisto možno, da kdaj otroci kaj slišjo! Prav namerno pa res ne bi vpričo njih strastno seksala. Nisem pa rekla da ni nežnosti, masaž, objemčkov... Se mi zdi da v dolgoletni vezi glih ne misliš skoz na seks in nisi ves nesrečen če ne moreš kakšen mesec seksat - kot npr. ti ronja.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.8.2008 9:54:20   
ronja
hehe, smo različni, jauser posted image . Z lubijem sva skupaj 9 let, verjetno bo po 20ih drugačeuser posted image . Ni to nikakor najhujše, kar se dogaja, bi bila zadovoljna že, če bi mi dovolili plavat, ampak seveda bi si želela tudi to (on pa seveda tudi, čeprav je res super uvideven). Najbolj me v bistvu jezi to, da ne smeva nič, dobesedno nič, ker ni zaželeno, da bi se vzburila - tako da tudi jaz njemu ne smem kaj preveč počet...

no, namerno tudi moja dva nista seksala pred nami, itak da ne. Ampak če čakaš, da bojo vsi zaspali in da si ziher, da res vsi spijo - potem v naši družini ne vem, kdaj bi lahko onadva sploh seksala... Pa najstnike ja lahko kdaj napodiš na igrišče, a ne?user posted image Saj ni treba, da samo zvečer seksaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.8.2008 11:21:06   
daddy
Vse se da, če je volja, se tudi najde pot. Če pa volje ni, se najdejo pa izgovori.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.8.2008 12:04:53   
Beti S
Midva sva skupi 9 let od tega 5 let poročena, pa je najin sex veliko boljši kot na začetku. V današnjem času dobiš kjer hočeš in kar hočeš za popestritev. Midva sva imela tud eno krizo, pol sva se pa lepo usedla in pogovorila...evo zdaj je pa boljše kot prej.user posted image

Če je vedno isto in na istem mestu se verjetno res naveličaš.
Zato pa imamo jezik...dar govora, da partnerju povemo kaj nas moti, naše želje po spremembe. Poskusita se pogovorit al pa prebrat kako knjigo.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?