|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec so nam podražili
20.8.2008 11:41:49   
pupika
Pred dobrim mesecom dni, so nam vrtec podražli za 180E(100% cena za 180E), saj takrat sploh nisem mogla verjet.In tako bomo sedaj plačevali od prejšnjega zneska več 100E. Zanima pa me če so še kje tako dvignili cene kot npr. Občina Pesnica. Že prej se nam je poznalo pri družinskem proračunmu, sedaj pa me je kar malo zaskrbelo, ker imamo stanovanjski kredit in tega pri nas ne upoštevajo. Ne bi rekla, da se je vrtec podražil za par E, ne pa kar več kot 60%.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec so nam podražili
20.8.2008 11:49:08   
Gordana-3
baje je občina pesnica imela zelo poceni vrtec, zelo zelo. se spomnim, ko mi je sodelavec rekel, da za hčerko plačuje 30 evrov, pa je to šlo sigurno za 5. ali 6. razred, če ne celo višji.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 11:54:43   
pupika
Ja mislim, da je bil eden izmed najcenejših vrtcev, samo prej smo mi plačevali 130E in smo padli v 5 plačilni razred, sedaj pa bomo v 5 plačilnem razredu plačevali 220E, se pravi skoraj 100E več, je pa šok, ko dobiš položnico in tega ne pričakuješ. Ne bi rekla, če bi postopoma potem podraževali, ne pa kar naenkrat.

Zanima me koliko imajo v drugih občinah 100% ceno, pri nas je sedaj po novem 440E.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2008 11:58:49   
eva1
Ja pri nam so nekaj malega podražili, ampak imamo že itak ful drag vrtec...mislim da je 5 razred nekje okoli 250€...tako da 100% ne bi mogli podražit, ker drugače bi bili starši raje doma, kot pa da dajo za vrtec pol plače!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2008 11:59:56   
janapan
imeli ste poceni vrtec...jaz bom za 6 razred plačevala cca 260 eur. 

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 12:33:22   
anitaz
Zelooo poceni vrtec ste imeli - no, še vedno ga imate. Mi imamo polno ceno okoli 440 € - občina Vrhnika.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2008 12:40:45   
Udb
Novo mesto - polna cena je 311,42 €

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2008 12:57:42   
pupika
Anitaz saj pri nas je sedaj tudi polna cena 440E, prej smo imeli 220E.

Sem pa lani mislim da na preverjeno gledala da imamo v sloveniji zelo drage vrtce napram evropskim vrtcem in da smo eden izmed najdražjih. Pa taki standard, je pa res malo težje preživet, če imaš vrtca za 100E dražje kot prej, saj preživeli bomo ravno tako, samo se mi pa ne zdi ferda delajo tako razliki med temi razredi, npr. da nekje upoštevajop stanoivanjski kredit drugje pa ne. Pri nas imamo zelo velik stanovanjski kredit, pa še v dohodnino se ne štejejo več posojila. Če tako pogeldam smo potem mi ki plačujemo velik strošek vrtcev na slabšem, kot tisti ki plačujejo minimalen znesek in imajo polne doklade, jaz dobim dokladov okoli 19E, niti za dvojne plenice ne.

Upam, da nisem katere s tem razjezila 

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 13:00:20   
renati2
se strinjam poceni vrtec, pri nas je  80% , 420 €.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 13:10:27   
Gordana-3
v celju je polna cena jaslic okrog 405 evrov. stanovanjskega kredita tudi ne upoštevajo, dobiš pa popust 9 %, če si iz njihove občine - to dobijo vsi otroci. te čisto razumem. jaz sem lani za jasli in kombinirano skupino plačevala 240 evrov. mi je kar slabo ratalo od teh dveh položnic vsak mesec.

(odgovor članu renati2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2008 13:52:57   
tabi
V Lj je polna cena 447e mi plačujemo 4.razred 190e(jasli)

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2008 16:19:07   
lenika
Črnomelj- 5.plačilni razred 200 evrov.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?