Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje v MB za 4 let. atletika ali plezanje? 20.8.2008 10:23:21
|
|
|
|
Pinga
|
Ojla ! Za plezanje ne bi vedela za atletiko pa sem jaz ravno včeraj klicala na atletsko društvo Poljane pa so rekli, da bodo letos jemali letnike 2002, če bo kaj prostora pa še 2003 ( to smo mi ), tak da mislim, da je vaš še premajhen. Če obstaja še kakšno drugo atletsko društvo v Mb, pa žal ne vem. Lp
|
|
|
|
RE: kje v MB za 4 let. atletika ali plezanje? 20.8.2008 11:21:02
|
|
|
|
mehurčica
|
Tudi jaz sem spomladi že klicala za atletiko, ker je David nor na tekanje, skakanje,... Sicer je hodil na telovadbo eno leto, ampak mu je bilo premalo pa se je naveličal. No in so mi povedali, da je najmlajši član bil star 6 let in da 4 letnika še vsekakor ne morejo sprejeti. Za plezanje pa: od prijateljice hčerka hodi in mislim, da tudi nimajo pred osnovno šolo nič. No, kot si vidla, hokej pa je že za malčke. Se lahko Žan pridruži Davidu in še enemu fantku, ki je tudi zdaj komaj začel. Danes ob 16h imajo spet, pa lahko pridete pogledat.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?