|
RE: Vrtec Črnuče, Enota Ostržek 20.8.2008 11:46:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE Sisy, ja Helena je bila na junijskem sestanku - to je tista, ki je povedala, kako poteka uspavanje - no, edina od vzgojiteljic, ki je nekaj razložila o postopkih - ne vem, točno o čem je šlo, ker nisem ravno spremljala sestanka, ker zame ni bilo nič novega povedano. Sicer pa tako ni panike, ker ostane ona pri tamalih. Več ali manj se tako otroci seznanijo tudi s tistimi vzgojiteljicami, ki jih imajo kasneje. Recimo zjutraj preden se združijo v svoje skupine, pa potem popoldan, pa nadomeščanja. Moja ta starejša tako pozna sedaj že skoraj vse vzgojiteljice, kljub temu da ima svojo od jasli naprej. Res pa je, da se moramo ponavadi prej mi starši prilagodit spremembam v vrtcu, otroci so bolj prilagodljivi. Saj pravim, jaz niti vseh imen od vzgojiteljic ne vem (le od naših), hči pa obvlada vse, tudi od študentk. Sploh zdaj v poletnem času jih je kar nekaj zamenjala in čisto vse so se ji dopadle. Jaz pa komaj dohajam, katera je katera vzgojiteljica. Res ne skrbi, vse bo OK. Jaz tudi drugače že paniko delam, kako bom sina čez 14 dni uvedla v vrtec. Pa vendar vem, da bo vse OK. Prej se bom sprijaznila, da otroci rastejo, bolje bo. A ti začneš 1.? aha potem potem pa vem katera je,super, name je naredila zelo dober vtis Saj veš,zame je uvajanje v vrtec nekaj popolnoma novega in me zanima kakšna oseba bo našo punčko imela. Je pa čisto res to kar praviš ti-otroci so veliko bolj prilagodljivi kot mi Naša tamala je navajena otrok že od dojenčka naprej (ker je bila skos v stiku z avgustovskimi dojenčki) tako da imam občutek da zanjo vrtec sploh ne bo problem, bolj sem jaz vprašljiva Bom po mojem pred vrati cmizdrila Začneva s prvim ja... Samo veš kaj mi ni jasno-a niso rekli da se neko "mini" uvajanje začne že konec avgusta ...Da se otroci spoznajo z vzgojiteljicami in pomočnicami... Hm čudno...Očitno ni tako.... Pa roditeljski sestanek bo verjetno potekal brez otrok kajne? Ti pa sporoči v kateri skupini ste vi, velja?
|