|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Črnuče, Enota Ostržek
20.8.2008 9:37:21   
Sisy
pozdravljene mamice,

Danes sem dobila obvestilo da so našo pupo dali v skupino Pikapolonice in ima vzgojiteljico Heleno Žitnik Karner?

Zanima me če ima katera "izkušnje" z njo, kakšna je?

Čez 1 teden ko imamo roditeljski sestanek jo itak spoznam...  pa me vseeno zanimajo konkretne izkušnje.user posted image

Hvala

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Črnuče, Enota Ostržek
20.8.2008 11:03:34   
BarbaraE
Ti lahko povem, da je ta vzgojiteljica fajn. Edina smola je ta, da ona ostaja vedno pri ta malih, kar pomeni, da boste drugo leto imeli novo vzgojiteljico. To je edina slaba lastnost, drugače pa, kar sem jaz imela priliko videt (včasih je imela tudi mojo ta starejšo), je v redu vzgojiteljica.

A torej si že dobila obvestilo, v kateri skupini je tvoja hčerka. No, torej bo danes tudi mene čakalo obvestilo. Predvidevam, da bomo mi pri Metuljčkih (glede meseca rojstva in izkušenj od ta starejše).

Bodi brez skrbi, tvoji hčerki bo v vrtcu fajn. user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 11:10:18   
Sisy
Barbara hvala za odgovor!

Saj se mi je zdelo da je ta vzgojiteljica fajn (se mi zdi da je bila na junijskem sestanku) ampak nisem bila sigurna.

Mi je pa res čudno da ostaja vedno s tamalimi, a ne grejo običajno vzgojiteljice naprej skupaj z otroci? Joj to mi pa res ni všeč...Komaj se otrok navadi na enega človeka pa potem sprememba...škoda no....

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2008 11:27:47   
BarbaraE
Sisy, ja Helena je bila na junijskem sestanku - to je tista, ki je povedala, kako poteka uspavanje - no, edina od vzgojiteljic, ki je nekaj razložila  o postopkih - ne vem, točno o čem je šlo, ker nisem ravno spremljala sestanka, ker zame ni bilo nič novega povedano. Sicer pa tako ni panike, ker ostane ona pri tamalih. Več ali manj se tako otroci seznanijo tudi s tistimi vzgojiteljicami, ki jih imajo kasneje. Recimo zjutraj preden se združijo v svoje skupine, pa potem popoldan, pa nadomeščanja. Moja ta starejša tako pozna sedaj že skoraj vse vzgojiteljice, kljub temu da ima svojo od jasli naprej. Res pa je, da se moramo ponavadi prej mi starši prilagodit spremembam v vrtcu, otroci so bolj prilagodljivi. Saj pravim, jaz niti vseh imen od vzgojiteljic ne vem (le od naših), hči pa obvlada vse, tudi od študentk. Sploh zdaj v poletnem času jih je kar nekaj zamenjala in čisto vse so se ji dopadle. Jaz pa komaj dohajam, katera je katera vzgojiteljica. user posted image  

Res ne skrbi, vse bo OK. Jaz tudi drugače že paniko delam, kako bom sina čez 14 dni uvedla v vrtec. Pa vendar vem, da bo vse OK. Prej se bom sprijaznila, da otroci rastejo, bolje bo. user posted image  

A ti začneš 1.?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2008 11:46:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Sisy, ja Helena je bila na junijskem sestanku - to je tista, ki je povedala, kako poteka uspavanje - no, edina od vzgojiteljic, ki je nekaj razložila  o postopkih - ne vem, točno o čem je šlo, ker nisem ravno spremljala sestanka, ker zame ni bilo nič novega povedano. Sicer pa tako ni panike, ker ostane ona pri tamalih. Več ali manj se tako otroci seznanijo tudi s tistimi vzgojiteljicami, ki jih imajo kasneje. Recimo zjutraj preden se združijo v svoje skupine, pa potem popoldan, pa nadomeščanja. Moja ta starejša tako pozna sedaj že skoraj vse vzgojiteljice, kljub temu da ima svojo od jasli naprej. Res pa je, da se moramo ponavadi prej mi starši prilagodit spremembam v vrtcu, otroci so bolj prilagodljivi. Saj pravim, jaz niti vseh imen od vzgojiteljic ne vem (le od naših), hči pa obvlada vse, tudi od študentk. Sploh zdaj v poletnem času jih je kar nekaj zamenjala in čisto vse so se ji dopadle. Jaz pa komaj dohajam, katera je katera vzgojiteljica. user posted image  

Res ne skrbi, vse bo OK. Jaz tudi drugače že paniko delam, kako bom sina čez 14 dni uvedla v vrtec. Pa vendar vem, da bo vse OK. Prej se bom sprijaznila, da otroci rastejo, bolje bo. user posted image  

A ti začneš 1.?

aha potem potem pa vem katera je,super, name je naredila zelo dober vtisuser posted image

Saj veš,zame je uvajanje v vrtec nekaj popolnoma novega in me zanima kakšna oseba bo našo punčko imela. Je pa čisto res to kar praviš ti-otroci so veliko bolj prilagodljivi kot miuser posted image  Naša tamala je navajena otrok že od dojenčka naprej (ker je bila skos v stiku z avgustovskimi dojenčki) tako da imam občutek da zanjo vrtec sploh ne bo problem, bolj sem jaz vprašljivauser posted image  Bom po mojem pred vrati cmizdrila user posted image

Začneva s prvim ja...

Samo veš kaj mi ni jasno-a niso rekli da se neko "mini" uvajanje začne že konec avgusta ...Da se otroci spoznajo z vzgojiteljicami in pomočnicami... Hm čudno...Očitno ni tako....

Pa roditeljski sestanek bo verjetno potekal brez otrok kajne?

Ti pa sporoči v kateri skupini ste vi, velja?user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 12:31:51   
BarbaraE
Ja, načeloma je rod. sestanek brez otrok (no, pa saj veš, kaj je bilo na junijskem sestanku, a ne - mimogrede - upam, da njen otrok ne bo v naši skupini). Jaz sem sedela ravno pred tisto žensko, ki je imela toliko pripomnit, da naj utiša otroka, ni pa niti malo pomislila, da mogoče pa ni imela otroka kam dati. Hja, nimaš kaj. Jaz bom na rod. sestanek prišla brez otroka. Imam tako en mini oddih. user posted image  Mene pa res firbec matra, katero vzgojiteljico bomo imeli, glede na to, da je Helena ves čas pri pikapolonicah, ostale gredo naprej, tako da bomo mi dobili neko novo, ki je jaz ne poznam (no, po moje jo ta starejša zihr user posted image ). Hmm, če prav pomislim na junijski sestanek - je bila tam tudi še ena vzgojiteljica, mislim, pa da celo ta, ki je sedaj zjutraj pri ta starejši dežurna.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2008 12:43:32   
Sisy
a ti si sedela pred tisto žensko ki je tisto revo tok nadrla ker ji je otrok zadaj čebljal? Ja potem sva pa verjetno sedeli skupajuser posted image   Potem si ti tista ki je tisti ženski rekla da naj se malo skulira, da verjetno uboga reva nima kam otroka dat in naj jo neha tako napadat...? Saj sva celo nekaj besed rekli na to temo se spomniš? joj,joj tist je bilo čist mimo no...Eni res nimajo občutka....

Tudi mene zanima v kateri skupini bo tvoj fantek,....Se bomo pa itak večkrat srečevali kajneuser posted image

Se mi je zdelo da je roditeljski mišljen brez otrok...user posted image  Pri kolegici v vrtcu imajo pa tak sistem da se vzgojiteljica pogovori z vsakim staršem (očetom in mamo) individualno...Pri nas verjetno ni tako, ali pač?

...Sem bila pa danes na sprehodu s tamalo in grem mimo vrtca in opazim kako štirje malčki (čist majhni) ležijo na tleh pa se afnajo (sej veš otročki pač) pa pride pomočnica (tista ki je bila tudi na sestanku,taka mlada, temnejši lasje) in jih začne tako nadirat da me je kr mal vrglo...Joooj ne vem a sem jst občutljiva al kaj ampak tok mejnih se pa res ne nadira tako...Tko da potihem kar upam da pomočnica ne bo ta...V dopisu piše da bomo imeli neko pomočnico Ano.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2008 13:00:06   
BarbaraE
Ne, nisem ji jaz rekla. Ena pred mano je bila. user posted image  Jaz sem bila raje tiho, da ne bi kakšne prehude ji rekla nazaj. Jaz sem sedela - mislim da v 2 vrsti. Nisem pa več zihr. Vem pa da je dež padal tisti dan, pa da smo naslednji dan šli na morje. user posted image

No, pa če drugače ne, se pa 1.9. vidimo v garderobi. Moj sine je Nejc in bo najbrž najbolj glasen, če se bom slučajno kaj izmuznila iz igralnice. user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 13:06:25   
Sisy

Ne, nisem ji jaz rekla. Ena pred mano je bila. user posted image  Jaz sem bila raje tiho, da ne bi kakšne prehude ji rekla nazaj. Jaz sem sedela - mislim da v 2 vrsti. Nisem pa več zihr. Vem pa da je dež padal tisti dan, pa da smo naslednji dan šli na morje. user posted image

No, pa če drugače ne, se pa 1.9. vidimo v garderobi. Moj sine je Nejc in bo najbrž najbolj glasen, če se bom slučajno kaj izmuznila iz igralnice. user posted image

aha a tkouser posted image  potem sem te pa zamenjala...Jst sem potem sedela eno vrsto pred tabouser posted image

Fajn da bomo še Nejca spoznaliuser posted image ...Naša je pa bolj "tihe sorte", po očijuuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2008 23:21:39   
oro
pozdravljene Sisy in Barbara... tudi moja miska je pri Pikapolonicah letos pri g, Heleni.. tako da bova s tvojo Sisy celo skupaj... user posted image

mimogrede - ko smo omenile sprehode po črnučah - meni je blazno dolgčas tu okoli, ker nikogarne poznam (priseljena) in bom vesela, če se kje dobimo... pa malo pokramljamo tudi o uvajanju...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2008 8:53:07   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: oro

pozdravljene Sisy in Barbara... tudi moja miska je pri Pikapolonicah letos pri g, Heleni.. tako da bova s tvojo Sisy celo skupaj... user posted image

mimogrede - ko smo omenile sprehode po črnučah - meni je blazno dolgčas tu okoli, ker nikogarne poznam (priseljena) in bom vesela, če se kje dobimo... pa malo pokramljamo tudi o uvajanju...

Oro-no pa še tukaj-ful sem vesela da sem eno Pikapoloničarko spoznalauser posted image
seveda jst sem itak za kakšen sprehoduser posted image  tut jst sama okol po črnučah "šetkam" ker so vse mamice ki jih poznam že nazaj v službah....

Mislim pa da Barbara že dela....Sicer pa zakaj pa ne, se mormo tut vse črnučanke kdaj zbrat aneuser posted image

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2008 9:20:55   
BarbaraE
Oro - pozdravljena in dobrodošla v vrtcu črnuče. user posted image  Mi imamo danes sestanek, je pa Nejc pri čebelicah. Vi ste že imeli sestanek? Kako je bilo?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2008 11:17:03   
Sisy

Oro - pozdravljena in dobrodošla v vrtcu črnuče. user posted image  Mi imamo danes sestanek, je pa Nejc pri čebelicah. Vi ste že imeli sestanek? Kako je bilo?

bom namesto Oro odgovorila-imamo ga danes ob 17 huser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2008 12:22:50   
BarbaraE
No, potem ga imamo vsi danes ob 17.00 user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?