|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvečer + zjutraj -
20.8.2008 8:10:26   
Anonimen
Testi, testi, testi! Verjetno je tretjina tem na to temo in bom še eno dodala user posted image .

Danes je moj dan D, oz. dan ko naj bi dobila user posted image . Trebuh me boli že 2 dni, a se ne zgodi nič. Včeraj me je še precej bolj kot pred user posted image  bolel, moj trebuh je bil tako napet, kot kak balon. Pred M. še nikoli nisem imela takšnega. No, danes zjutraj ni nobenih bolečin več. Včeraj me je zaradi vseh teh stvari zamikal CM mini, ki mi je pokazal bledo rožnato črtico. Res bolj bledo in proti svetlobi vidno. A rožnato, ne prozorno. Danes zjutraj sem naredila test še z drugim testerjem - in ni nič. V roku 12 ur mislim da v telesu ne pride do take spremembe, da bi najprej kazalo, nato ne - sklepam, da en od testov kaže narobe. Ne bo druge kot it v lekarno po Clear blue, a sem vam morala malo potarnat, ker do lekarne bom prišla šele popoldne, in ko si v taki dilemi je popoldne še tako daleč!

Vaše izkušnje, vam je kazalo kdaj najprej +, potem minus? Ali ste bile nosečke potem?

Hvala in lep sončkast dan vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvečer + zjutraj -
20.8.2008 8:17:20   
ursa30
svetujem ti, da test narediš s clearblue, je še najbolj zanesljiv. srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2008 8:19:26   
Anonimen
Tudi jaz sem to doživljala, da mi je BC zjutraj bil negativen, ob 11h in popoldan pa pozitiven. Ne delaj CB danes. Kupi ga in počakaj vsaj par dni. Potem ga naredi, če M ne pride.

Jaz močno držim peti, da si na začetku nosečnosti in da ti bo CB pokazal močan user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2008 8:20:14   
sakuL
ja še enkrat naredi test.. ali pa počakaj še kaka dva dni potem pa še enkrat...

srečno...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2008 8:50:05   
liam
Tud jst ti želim da zagledaš plusek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2008 9:05:31   
soncek_25
Dobro jutro anonimna!
Iz srca upam, da ti je uspelo in da si user posted image Men se je zgodil čisto isti primer, vendar nisem bila nosečauser posted image Delala sem test BC mini in je bil pozitiven, kar lepo vidna črtica, naslednje jutro pa o črtici ni bilo sledu, skratka test je bil negativen. Kljub temu sem poklicala ginekologa in je reku da je najboljše da pridem na pregled in na žalost ni ugotovil nosečnostiuser posted image  Pregledal me je z ultrazvokom (glede na to, da nisem imela menstruacije in je še vedno nisem dobila od začetke julija- prej redni cilkusi na 28 dni) in naj bi bilo vse ok, čeprav jaz ne vem kaj naj si mislim, mogoče so kakšne ciste ali kaj podobnega, čepram bi to na pregledu moral videti...ne vem.

Anonimna upam, da bo pri tebi konec drugačenuser posted image ...držim pesti!!!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2008 9:30:36   
Anonimen
soncek mi je zal da se je pri tebi tako končalo, in upam da boš čimprej ugledala pravi user posted image . Pri meni nič novega, user posted image  ni, tudi nimam trenutno občutka da bo v naslednjih urah prišla, me pa boli zgolj en levi jajčnik, prav špika me v njem.

(odgovor članu soncek_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2008 9:40:10   
soncek_25
Anonimna dokler ni user posted image  je še upanje, tako da držim pesti, da boš zagledala plusekuser posted image user posted image user posted image . Še enkrat naredi test pa bo! Pa seveda sporoči, kako se je izteklouser posted image

Tudi zase upam, da bo slej kot prej plusek na testu, čeprav ta mesec še ne (nismo velikouser posted image , ni bilo prilikeuser posted image , moj dela cele dneve, pa še stanovanje si urejava), se mi zdi da nevi kar letijo. Bomo potem, ko se bodo zadeve umirile bolj intenzivno user posted image , pa še v najinem novem gnezdecuuser posted image

Držim pesti za vse vas...sicer se bolj malo kdaj javim, ampak sem z vami in vas prebiram ter se veselim z vsako novo user posted image  ter sočustvujem z vsako, ki ji še ni ratalouser posted image , ampak saj veste, da smo zaradi takšnih malih porazov še močnejše in gremo takšne v vsak nov kroguser posted image  

Veliko sončka vsem!user posted image

Pa zapomnite si: USPELO NAM BOuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 10:34:08   
Anonimen
Soncek hvala za lepe misli in pozitivnost! Tudi jaz držim pesti za čim več nosečk! Vam pa sporočim - me pa jezijo taki testi ki niso ne ptič ne mi

(odgovor članu soncek_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 18:44:10   
spps
anonimna držim pesti.
pri meni je bilo pa tako-sem po 3dnevni zamudi najprej zjutraj delala test s FS paličo,kjer se je pokazala zeeelo švoh črtica(nisem bila čisto ziher,če je to to),isti dan popoldan pa sem naredila CB,kjer se je prikazal lep plusek.
SREČNO!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2008 9:04:55   
Anonimen
vam ne morem žal še nič novega sporočit, menstruacije še ni, testa pa še nisem nabavila ker nisem nič do lekarne (nisem ravno na mestu pa je nimamo) hodila. Pa tudi bolje da počakam do jutri zjutraj, če soi bili testi včeraj nejasni, bo bolje jutri, čeprav me bo od firbca razneslo user posted image

Mi pa je bilo danes zjutraj malenkostno slabo, pa trebuh me non stop boli, podobno kot pred M (že tretnji dan!), le pa me nekako špika v trebuhu, zvečer nikakor nisem mogla zaspat, ker ponavadi spim na trebuhu, včeraj pa mi ta položaj nikkaor ni ustrezal, kakorkoli sem se naštimala, se mi je zdelo da me vse nekaj tišči in špika. Jutri vam sporočim (oz. če se vlije teta prej). Držite pesti!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2008 15:36:31   
aqua77
Ti držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2008 10:25:49   
Anonimen
žal danes zjutraj se vlila user posted image . Ah, sem ka malo žalostna. Ker ko čakaš toliko časa (3 leta) ti upanje kadar gori, gori toliko bolj močno - in ko te vrže dol te toliko bolj močno. Nekako bo treba upanje spet skupaj spravit in it naprej in se spet potrudit verjet, da nama en dan bo uspelo!

Hvala punce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2008 10:29:50   
nf
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Danes si privošči malo crkljanja, jutri pa že v nove boje! Sigurno ti bo enkrat ratalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2008 9:03:17   
yoliee
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?