Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
enkrat tako, drugič tako... 4.3.2005 10:58:46
|
|
|
|
ticko
|
Živijo mamice! Moj malči je bil včeraj star 7 tednov :torta:in je že 3 dni tako zelo, zelo pridkan, da me skrbi, da ni kaj narobe. Torej na sprehodu sva tudi po tri ure, je ful pridkan v vozičku, nič ne joka samo pančka.:bravo: Ko prideva domov - -ne glede na to ali sva bila zunaj 5 minut ali pa 3 ure, bo začel jokat, ampak nič nism huda, pač ni mu všeč tišina, ki je v hiši, zunaj pa skos nekaj ropota.:duda: Težava je v tem, da je kkšen dan skos priklopljen name in skos lačen, včeraj pa danes pa skoraj nič ne je. Dojiva se 5 minut in ima dost, se odstavi in se mi samo smejčka, tooooolk je prijazen, da kr jokam od sreče, k je tok luškan. Samo skrbi me, da mi premalo je, ali pa je to pač tako, enkrat full, drug dan malo manj...???tudi ponoči mi je spal 5 ur in jedel samo 5 minut! PRI 7 TEDNIH TAKA DOBRIČINA!!! Djte svetujte, če je pri vas enako!? Sj ponavadi je tako, da ko enkrat pohvališ dete, je pol vse narobe in se začnejo spet težavice pa krči... AJA ŠE TO: odkar ne pijem mleka opažam, da tudi krčev nima in tudi kaka za šalo!!!;) Lep snežen petek, pa uživkajte na snegu s svojimi malčki!! LP R & M :sloncek::miska::zajcek::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?