Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 13:14:29
|
|
|
|
florecita
|
LP! Ker z arhitektom še dokončno usklajujemo mere prostorov, nama je predlagal manjšo kuhinjo in pa zraven vhod v shrambo, kjer bi jaz imela skrinjo, police in pa tudi hadilnik ( ker je naš sedanji še skoraj nov in čist o.k., je pa samostoječi in ne bo pasal k novi kuhinji, za novega pa še en cajt ne bo denarja). No, in tako sedaj pride najina kuhinja v obliki črke U, skupna dolžina delovne površine , ''pulta'' je tako nekje okrog 6,5m. ( 2,20 + 2,20 + 2,20) V tem je zajet štedilnik in pa dvojno pomivalno korito, ostalo pa 'pult'... Se vam zdi to dovolj?
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 13:22:39
|
|
|
|
piamaria
|
dovolj ja, jaz ga imam 7,3, ker imam kuhinjo veliko 5,20,x 6,30 in imam zraven še jedilnico.
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 13:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to da imam jaz delovne površine 3,5m, v to všteto tud ploščo in lijak......se mi zdi to luksuz
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 13:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva mava tud v obliki črke U + podaljšek v šank, na katerem je štedilnik. Drugače so pa mere kuhinje 2,3 x 3,3 x 2,3 + 1,5m šank. Pa je dovolj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 13:51:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 15:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto ven iz foha ti lahko povem, da je to že kar dolg pult. Dovolj torej.
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 17:19:40
|
|
|
|
Mijavček
|
U, dovolj dovolj. Sicer je pa pri pultih tako; da kolikor ga imaš, tok ga porabiš. Jaz imam 6m, pa je lih prav, če bi mela pa 16m, bi blo pa tud lih prav ... kolikor maš, tok razmečeš
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 19.8.2008 20:32:29
|
|
|
|
RoZala
|
Če odštejem korito (40 cm) in kuhalno ploščo (60 cm), imam 2,5 m čiste delovne površine. In mi je čisto dovolj! Aja, imam pa oba pulta (en je polotok) široka 70 oz. 100 cm. Se kar pozna. Ne vem, kaj misliš delat, mogoče imaš domačo pekarno? . Ok, hecam se.
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 20.8.2008 8:47:43
|
|
|
|
k1
|
mi imamo cca 8m v U varianti, (všteto kotna električna in kotno korito, pa je prostora več kot dovolj tudi za kak stroj (kruhomat, mesoreznica.... pa še ostane)
|
|
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 20.8.2008 8:51:15
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček U, dovolj dovolj. Sicer je pa pri pultih tako; da kolikor ga imaš, tok ga porabiš. Jaz imam 6m, pa je lih prav, če bi mela pa 16m, bi blo pa tud lih prav ... kolikor maš, tok razmečeš Se strinjam. Meni se zdi, da imaš zelo veliko delovne površine, glede na to, da imaš shrambo, kjer bo spravljenih kar nekaj stvari, ki drugače "sodijo" v kuhinjo in odvzamejo določen prostor. Se mi zdi, da boš imela kar dosti metrov za pospravljati
|
|
RE: Koliko m' delovne površine v kuhinji? 21.8.2008 18:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
več ga maš več ga morš pomivat pospravlat in več je našarjenega. sovražim velike kuhinje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?