|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust v Grčiji
18.8.2008 17:05:35   
Anonimen
Na to temo sem sicer že brala tudi Pušenjaka, vendar še vedno ne ve, kaj naj...

Kaj pravite ve, je pametno it v 6. tednu user posted image na dopust v Grčijo na otok. Bil plačan že pred nosečnostjo. Res pa je, da bom preživela tdui brez denarja, samo da bi bilo vse ok. Kljub temu pa me vendarle le zanima, saj ne vem, kaj storit.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust v Grčiji
18.8.2008 17:32:08   
Anonimen
Ne vidim razloga zakaj ne, da pride do ss je ista možnost doma ali v grčiji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 17:33:12   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

Ne vidim razloga zakaj ne, da pride do ss je ista možnost doma ali v grčiji.

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2008 20:13:44   
Anonimen
To verjetno drži, kaj pa bolnišnična oskrba, če pride do splava ali kakih zapletov?

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 20:32:37   
Lorencia
V katerem tednu pa boš, ko odpotuješ ?
Če ne odpotuješ takoj zdaj, bi šla jaz vsaj preveriti ali gre za normalno nosečnost.

Sama sem prejšnji mesec šla za 2 tedna na morje in sem bila v 7.tednu...mi je g. rekla, da je sicer prehitro za 1.pregled, vendar naj pridem na pregled, saj ne želi, da bi šlo za kakšno izvenmaternično nosečnost, saj v tem primeru se lahko stvari na dopustu resno zakomplicirajo.

Če ti UZ pokaže vse normalno...boš verjetno dosti bolj mirna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 10:48:04   
sasa78
JAZ SEM ŠLA V 22T NA BALI nobenega problema user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2008 11:02:31   
evica23
Jaz tudi mislim, da ni nobenega problema. Samo malo pazi, da se ne boš zastrupila s kakšno hrano ali sadjem. Drugače pa pojdi in uživaj!!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2008 13:51:54   
*lena*
mogoce je res pametno iti prej k ginekologu, da potrdi, da je vse OK. Potem pa ne vidim razloga zakaj nebi sla. mogoce je se pametno se malo pozanimati kje na tem otoku imajo bolnišnico, ce bi slo slucajno kaj narober. Tako da bos pomirjena. Itak pa mislim, da bo vse OK, sam ne se obremenjevat saj gres na pocitnice, to bo dobro zate in za pikico user posted image

Lena

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2008 14:39:54   
PikicaStonoga
Pojdi in uživaj!

(odgovor članu *lena*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 10:44:14   
sharona
pojdi, če se OK počutiš user posted image

jst sem šla v 9. tednu v Egipt, v 26. pa na Rodos in je bilo vedno vse OK ... sploh Grčija ni take panike

pazi pri vodi in jej dobro pečeno meso ... jst sem jedla tudi grške solate in ni bilo nič narobe ... kar pogumno user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2008 13:32:30   
Anonimen
Jaz ne bi šla, ker sem imela v prvi nosečnosti ss, če pa nimaš nobenih težav, pa v bistvu ne vidim razloga, da ne bi šla.

(odgovor članu sharona)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2008 22:52:29   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na to temo sem sicer že brala tudi Pušenjaka, vendar še vedno ne ve, kaj naj...

Kaj pravite ve, je pametno it v 6. tednu user posted image na dopust v Grčijo na otok. Bil plačan že pred nosečnostjo. Res pa je, da bom preživela tdui brez denarja, samo da bi bilo vse ok. Kljub temu pa me vendarle le zanima, saj ne vem, kaj storit.

a za zavarovanje rizika odpovedi pa nisi slišala?

noseča ali ne, to se zmeraj splača narediti.....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?