Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:02:20
|
|
|
|
marsovc
|
No, tko to rata. Ravno vceraj sem kolegu razlagal kako fe fajn bit ocka, takole, ko je dojencek ze ene dobre tri mesece star, potem pa se zgodi noc, ko se kar tako malo brezveze jokamo. Ima kdo kaksne izkusnje na to temo ? Nasa Ana sicer spi zelo lepo in vem, da mi boste mnogi zavidal, ce recem, da se ponoci zbudi enkrat ali dvakrat za hranjenje, drugace pa zaga od osmih do sedmih. Ampak vseeno, ponoci je zacela pogosto jokati, predvsem danes in vceraj. Men se zdi, da malo klice. Kako se boriti, do dokoncne zmage (mirnega spanca vseh treh).
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma, nismo imeli nikoli problemov:-))
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:05:53
|
|
|
|
kaja11
|
Mi smo uvedli družinsko posteljo..... nočna zbujanja in dojenje nas tako najmanj iz spanja vržejo. To nisem povedala kot recept za zmago... tako pri nas pač je;).... druga bi mami celo noč sem in tja šetkala.
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:27:19
|
|
|
|
Mina1
|
Moj primer pri prvem:duda:: jokali smo 2 leti skupaj in vstajala sem tudi po 7x na noč:((, tako da... pa nočem nikogar prestrašiti. Najprej so bili hudi krči 6 mesecev, potem zobki, potem pa je sanjal in podoživljal dan. Sedaj spet ne spimo, ker imamo na sveže novega piškotka:modri:, ki ima tudi krček, pa še hranimo se na cca 3 ure. Vse enkrat mine in tako. pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:27:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Pri nas je pa že tako lepo do 7h spala, zdaj se je pa spet začela ob 5h zbujat.:zmeden:
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 8:33:57
|
|
|
|
Moyca_
|
standard pri našem 18mesečniku. Včasih smo se vstajali po 10 na noč. Sedaj pa še tu pa tam- katero noč nič, potem katero 3krat,...
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 10:14:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Sej bo! Ne je preveč dvigovat iz posteljice, poskusita jo tolažiti leže. Najbolje, da to počneš ti, ker ko dete enkrat zavoha mamo in njeno mehko srce, je hudič. Vsaj pri nas se to obnese. Načeloma fajn spimo, potem pa pride kakšna noč, ko se vprašaš, če je vredno živet:)-. In potem spet znova....
|
|
|
|
Ponoci smo zaceli jokati 4.3.2005 11:05:51
|
|
|
|
HuAnita
|
Ne te teme, prosim:((:((:(( Pol noči sem prebedela, ker sem jo skušalapotolažiti v postelji, pa se je ornk razjezila, tako da je bil cel :hudicek: (od 2-4.00), pa sem jo le dvignila in je tako prdnila - 'iz globin', da sem se še večja p... počutila:(( Potem pa je takoj omahnila v spanec. Mogoče ima tudi vaša krče?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?