Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 12:04:51
|
|
|
|
biga
|
V naši občini imamo poleg glavnega vrtca s tremi enotami še štiri družinska varstva. Moj 15-mesečni sin je bil sprejet v jasli, kjer bo 14 malčkov. Zdaj pa imam možnost zamenjati za družinsko varstvo, kjer jih bo skupaj z mojim šest. A mislite, da je to boljša varianta? Ker je bil večkrat bolan, bila sva že štirikrat hospitalizirana, tudi zaradi alergije (ta je zdaj minila), se mi zdi, da je bolje, da je v manjši skupini. Verjetno ima manjše možnosti za zboleti, čeprav vem, da je ravno tako lahko večkrat bolan. Kaj mi svetujete? Pa še to: na šest otrok pride le ena vzgojiteljica, se pravi gospa, ki ima družinsko varstvo? Kako je pa v vrtcih drugod? Kaj če vzgojiteljica zboli?
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 12:09:12
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz bi ga pustila v vrtcu!
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 12:23:07
|
|
|
|
Gina
|
Odvisno od tega, kakšna je vzgojiteljica, katera se ti zdi bolj fajn. Načeloma so meni bolj všeč manjše skupine in če bi se odločala samo na podlagi tega, bi ga dala vdružinsko varstvo. Če je v okviru vrtca, oz. financirano od njega, morajo poskrbeti tudi za bolniško.
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 12:30:11
|
|
|
|
2 Sraki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Odvisno od tega, kakšna je vzgojiteljica, katera se ti zdi bolj fajn. Načeloma so meni bolj všeč manjše skupine in če bi se odločala samo na podlagi tega, bi ga dala vdružinsko varstvo. Če je v okviru vrtca, oz. financirano od njega, morajo poskrbeti tudi za bolniško. Se strinjam z vsem. Jaz bi ga dala do 3 leta v "družinsko varstvo" nato pa kasneje čez kakšno leto v vrtec.
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 12:42:11
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki IZVIRNO SPOROČILO: Gina Odvisno od tega, kakšna je vzgojiteljica, katera se ti zdi bolj fajn. Načeloma so meni bolj všeč manjše skupine in če bi se odločala samo na podlagi tega, bi ga dala vdružinsko varstvo. Če je v okviru vrtca, oz. financirano od njega, morajo poskrbeti tudi za bolniško. Se strinjam z vsem. Jaz bi ga dala do 3 leta v "družinsko varstvo" nato pa kasneje čez kakšno leto v vrtec. Jaz tudi, predvsem zaradi alergije.
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 16:28:40
|
|
|
|
bskrle
|
Vprašala bi za nasvet svojo pediatrinjo. Meni se zdi manjša skupina, boljša opcija.
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 17:19:35
|
|
|
|
jakaracman
|
Naša alergik je bila brez problema v vrtcu.Meni se zdi, da več dobijo v vrtcu in mi razna privat varstva sploh niso všeč saj nimaš nobenih standardov glede vzgoje, higiene in podobno...
|
|
|
|
RE: bolje družinsko varstvo? 17.8.2008 20:44:06
|
|
|
|
biga
|
Mogoče sem narobe obrazložila. Saj ne gre za privat varstvo, ampak za družinska varstva, ki delujejo znotraj organizacije vrtca. Se pravi, da imajo vse enako kot v vrtcu, le da so v privat hiši, kjer jih pazi vzgojiteljica, ta hkrati živi v tej hiši. Obroke hrane dobijo enako kot otroci v enotah vrtca. Gre le za to, ali naj ga dam v družinsko varstvo, kjer bo skupaj šest otrok, ali v enoto, kjer jih bo štirinajst.
|
|
|
| Stran: [1] |
Siol ali T2?cv3rklic4Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?Siol (
55%)
T2 (
27%)
Drugo (
18%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!