Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 15.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
A oči tud ne dobi dopusta? Takega zakona ziher ni...
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 15.8.2008 21:38:28
|
|
|
|
Naja31
|
To pa res ni področje ki bi ga urejal zakon.
|
|
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 15.8.2008 21:53:33
|
|
|
|
Gina
|
Zakaj pa ne bi oči malo uvajal? Pri nas tudi jaz ne morem dobiti dopusta, pa je šel oči. Zakaj vam je logično, da se morate na glavo postavit za otroke, deci pa rečejo: "Ne morem!" in je za njih stvar rešena? Če ne moreš, pač ne moreš. V najslabšem primeru bo otrok pač cel dan v vrtcu, bog pomagaj, konec ga ne bo, mogoče mu bo celo čisto všeč. Glej pozitivno. Aja, dvomim, da je kak tak zakon kje. Lahko greš kvečjemu na socialno, da kličejo k vam v službo, samo meni se to zdi malo tako tako.
|
|
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 15.8.2008 21:55:44
|
|
|
|
eya
|
Lahko ga uvajajo tudi stari starši, če je to mogoče možno.
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 16.8.2008 8:56:47
|
|
|
|
atea
|
mogoe se pa v vrtcu lahko dogovoriš da ga bi uvajala en teden prej ali pozneje v našem vrtcu se je to dalo če pride v vrtec en teden prej je fino ker imajo samo tega otroka ter je lažje plačilo pa po dogovoru, saj sprejmeš kar ti ponudijo lp batea
|
|
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 16.8.2008 20:44:15
|
|
|
|
ajdaN
|
Zakona sigurno ni. Jaz sem se zmenila, da naša pride pač en teden prej pa je. Lahko bi šel sicer ati, ampak jaz sem še 2 tedna čisto frej in bi jo rada sama uvajala. Pa še take norišnice ne bo in bo že malo "uvedena" ko pridejo ostali "kričači" . Drugega kot teden prej ali kasneje ti žal ne preostane. Ali pa takoj na polno, kar verjetno nobenemu ne bi bilo všeč.
|
|
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 16.8.2008 21:21:14
|
|
|
|
jakaracman
|
Če očka tudi ne more dobiti dopusta potem pa probajta, če delaš deljeno, da delaš pop in jo zjutraj uvajaš potem pa pustiš očka pa se podviza in jo kmalu ven vzame.Jaz sem imela cel teden rezerviran za uvajaneje pa sva bile samo en dan nato bolezen.Drugi teden sva šle spet v pon in sem jo po kosilu dala spat potem pa so me po klicale ko je vstala, vse BP.V torek sem morala it v službo očka pa v tujino in je pač zjutraj malo pojokcala in je bilo Ok.Tako je imela praktično vajanje 2 dni, pa je bila sramežljiva in nič odprt otrok.Bi pa rada povedal še to, prvi teden so bili malčki z mamicami in je bilo vse ok, ko so jih pa potem puščali same so grozno tulili, skratka nič adaptirani po tednu uvajanja, tudi tisti, ki so prej začeli saj jih je bilo strah groznega vpitja nekaterih.Pa so bile fine vzgojiteljice, ki so jih sorazmerno hitro pomirile in jih zamotile.Pa srečno in brez skrbi, po 3 tednih so pri nas baje vsi brez problema tekli notri in se veselili vsakemu vrtčevskemu dogotku.
|
|
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 21.8.2008 20:46:13
|
|
|
|
F*S*M
|
Hvala vam za odgovore, nekako se bomo že morali znajti, čeprav njegov oče, nekaj komplicira in upam, da se bo vsaj malo potrudil za sina, saj ne rečem, ga vedno čuva ko je to potrebno in če ima čas, samo včasih pa zna prav komplicirat tam ko sploh ni potrebno.
|
|
RE: A je kak zakon za uvajanje v vrtec 21.8.2008 22:00:38
|
|
|
|
atanja
|
Ne mi zamert-sam po navadi je en od staršev bolj primeren za uvajanje. Bodisi zaradi navezanosti, ali pa ker je bolj trden. Jaz vem da bi moj rajši pustu službo kot pa ga uvaju ker mu je blo tok grozen ker se je mali joku. Pi očitu doseže vse , in ga bi moj kar v službo pelju pa ga tam mel. Tako da pri nas sem ga zjutraj vedno jaz vozila-tudi zaradi tega ker se je bolj po klapal. No en dan po kakih dveh mesecih ga je mogu pa on peljat in sem zvečer mojga ˇuvajalaˇkako ga naj pelje . Ne vem če je kak zakon sam so pa v vrtcu prilagodljivi. mi bomo letos menjaval pa ga bom en teden kasnej lahko uvajala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
Nik (
45%)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!