|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spontani splav
15.8.2008 10:51:30   
ninca19
pozdravljeni

mene pa zanima kako veš da je prišlo do ss?
jaz bi naj bila nekje v 6.tednu in sem pred kratkim rahlo krvavela. imela sem tudi že rahle znake nosečnosti (slabost, lakota...), zdaj pa se mi zdi da so ti znaki izginili. imam še rahle krče v sp.delu trebuha, pa vrtoglavico. bila sem tudi pri ginekologu, ki pa je rekel da se nekaj dela (velikost 9mm), vendar še je prehitro da bi karkoli rekel.
strah me je da se na naslednjem uz nebo nič več videlo. ima katera mogoče podobne izkušnje?

Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spontani splav
15.8.2008 11:05:43   
Anonimen
Pri ss ne krvaviš rahlo, ampak kar obilno, kot močna M., spremljajoči pa so tudi krči. Vse kar lahko storiš je, da greš pregledati kri za vrednost BHCg če raste in da počakaš na naslednji UZ. Pri 6t se seveda velikokrat še nič ne vidi in če se je videla GV v velikosti 9mm se potem res nekaj dogaja a vseeno ti tu nihče ne more pomagati razen ti sama sebi, da se umiriš in počakaš do 8t, ko naj bi se tudi srček videl.
Naredi si uslugo in počivaj, ne razbijaj si glavo, ko ne moreš nič narediti le počakati na UZ.

Pa srečno.

(odgovor članu ninca19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2008 11:11:37   
ninca19
hvala za odgovor. očitno bom res mogla počakat do naslednjega pregleda. moram priznat da se mantram s tem že cel teden in mi ni niti malo prijetno. hvala a pomočuser posted image

Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2008 13:30:26   
Naja30
Lahko pa greš na urgenco in poveš, da si krvavela in te pogledajo.

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2008 13:52:57   
ninca19
sem bla že na pregledu pri ginekologu, pa me je naročo čez dva tedna ker se zdaj ni nič vidlo

Nina

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?