Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 12:01:34
|
|
|
|
glen
|
Hmmmmmmmmmmm,če si mela res čisto običajno enako dolgo in močno kot ponavadi je možno da je prišlo do zgodnjega ss in se telo še čisti noseč. hormona. So pa tudi izredni primeri.Ko imajo ženske prve dve tri pa so kljub temu noseče,samo ponavadi je ta krvavitev malo drugačna ali malo bolj švoh ali krajša(po dnevih). Najbolje bo da pokličeš gin. in se naročiš na pregled ,da ti naredi Uz in bo stvar jasna. Če si čelita pa močno stiskam pestke da si . Evo še za srečo . Sporoči. Lp
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 12:03:07
|
|
|
|
glen
|
Sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 12:03:36
|
|
|
|
glen
|
Pomota,ne tebi
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 12:04:09
|
|
|
|
ledenka
|
če si naredila test v času ovulacije, je možno, da ti je pokazal ovulacijo.
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 12:12:35
|
|
|
|
tejč76
|
Ja, tako za štos sem tudi jaz enkrat naredila test ob istem času kakor ti in mi je ravno tako pokazal še eno črtico sicer bolj slabo vido, pa vendarle. Ko sem se pozanimala zakaj tako, mi je bilo rečeno, da test za nosečnost lahko pokaže tudi črtico, če ga delaš ob ovulaciji (in pri tebi gre verjetno za to). Takrat je ravno tako prisoten nek hormon, ki ga zazna ta test. Menda tudi testi za ugotavljanje ovulacije pokažejo nosečnost, če jih delaš v času, ko naj bi oz. naj ne bi dobila M. No, to je ena varianta, druga pa je da si lahko . Jaz sem se iz te moje zgodbe naučila, da test, če se le da (vem, da je največkrat to težko), delam ob izostali M. Praksa je precej drugačna , zato pa potem nikoli ne vem, kaj naj bi s takšnimi rezultati.
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 15:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz res ne vem, pri čem sem. Naredila sem tudi urinski test v labaratoriju in je pozitiven. Črtica na CB in BC pa zelo močna in obarvana takoj. Grem po praznikih do G. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 15:52:35
|
|
|
|
moniponi
|
Nemogoče je mogoče, vse je možno! Držim pestke da bo vse tako kot želiš! Meni pa BC mini pokaže enkrat , drugič pa nič. Kdo bi vedel kakšna je moč narave( ali pa moč industrije ki proizvaja teste).
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pozitiven test 14.8.2008 23:07:37
|
|
|
|
glen
|
anonimna, pejdi v pon. do gin. in naj ti naredi Uz,pa bo ziher.Držim res močno pesti. .
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!