|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 17:05:26   
dadica
malo v pomoč ker mi gre v tej nosečnosti vse narobe.
Danes bila na uz in moja pikica je velika 4 mm in ugotovili so da sem noseča 6 tednov,ampak utrip srca se ni videl in moja g je bila že spet pri splavu!Znorela bom!
Prosim povejte mi če se je vsem pri 6 tednih že videl utrip srca!
lp dadica in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 17:14:05   
rozi81
jaz sem imela pri 6t UZ pa moram priznat da ko punce pišejo da so vidle že srček ga jaz nisem. Vidla sem samo eno pikico in to je bilo to. ne vem ti pa za sigurno povedat.

lp s:nosecka: in :duda:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 17:32:10   
Anonimen
Ti kopiram odgor Stanka Pušenjaka iz MON-a:

"Spoštovani,

srčni utrip ploda je mogoče včasih videti že pri 6. včasih šele pri 7 tednih, vsekakor pa ga je treba videti pri GV s premerom večjim od 22 mm."

Iz tega jaz razberem, da je še prekmalu, da bi te skrbelo, saj je možno tudi, da si zanosila kasneje, kot si mislila in si noseča še kak dan manj.
Torej čim bolj mirno do naslednjega UZ, pa vso srečo ti želim! :rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 17:39:15   
Anonimen
Še to si preberi:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=6047&t=6009#reply_6047

Torej s slabim UZ je lahko utrip viden precej kasneje kot s "ta nobel"!

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 17:47:00   
špelin@
dadica, pri meni se pri 6. tednih utrip še ni videl! Madona, pa kaj se gre tvoja G :zmeden:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 18:33:48   
Jessy
Dadica, pri meni se pri 6t in 3.dneh ni videl niti plod, le prazna gestacijska vrečka. G me je naročil čez 14 dni, ko pa se je pokazal plod (slika pod nickom) in tudi srček je bil.

Ne pusti se. Vstrajaj pri tem, da se počaka vsaj 14 dni, saj se takrat že res mora videti ali je živ ali ni. Se spomnim ene punce, ki je pisala na med.over.net o isti stvari, kot jo omenjaš ti, vendar ni dovolila opravljati splava in je vstrajala pri tem, da se počaka še 10 dni. Čez 10 dni je bil plodek živ in zdrav!

To je tvoje telo! Četudi bi bil plod brez srčka, ti v tistih 14. dneh zagotovo ne bi ogrožal tvojega življenja. Samo pusti se jim ne!!!

lp, Jessy

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UZ pri 6 tednih!
3.3.2005 19:41:59   
miš_ka
pozdrav!
pravkar sem prišla od G, kjer sem bila na UZ - samoplačniško. ko sem bila pri svojem G je ta rekel, da se nič ne vidi, ker ima preslab UZ.
danes pa mi je ta naredil vaginalni UZ, kjer se je videla najina pikica, velika 9,4mm, pa tudi srček.
aja pa slikico tudi imava!
mi pa je izračunal, da sem v 6t6d.
če je kateri v pomoč in tolažbo, da nekateri G pač nimajo dovolj dobrih UZ

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   UZ pri 6 tednih!
4.3.2005 8:43:17   
saba
sam dedica tvoja G. je pa smotana full.

meni tudi takoj ni videl srčka, pa vem da sem potem čez 10 dni bila spet naročena. Tudi pikicam treba dati svoj čas.

nevem zakaj te tako straši.

če imaš možnost menjaj G. Namesti da bi tolažila ti daje še večji strah, prav zdaj, ko bi morala biti najbolj mirna in brez skrbi

srečno

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   UZ pri 6 tednih!
4.3.2005 9:59:08   
PBJ
Pri polnih šestih tednih se tudi pri naši pikici še ni videlo utripa, velika pa je bila 3,2mm. G mi je takrat rekla, da je vse Ok in čez en teden je srček že utripal.........NIČ SE NE BOJ;)

LP

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?