|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Senčnik za voziček
14.8.2008 11:20:16   
Nasy
Na jutranjem sprehodu se nama je sesul tale frdamani senčnik, marelca, ki jo priviješ na voziček, da ima bejbi mal senčke. Sej ne, da vozim glih po ta hujšmu soncu ampak se mi zdi, da ni glih prav, če ji sonček v očke sije, mali pa tudi ni všeč. Že od vsega začetka mi je blo sumljivo, koliko bo tole kaj zdržalo, pa je vsak dan kaj odletelo, se uvilouser posted image matr, ko da bi mlatila po tleh s temuser posted image kupila sva jo pa v BC. Zanima me, če se dobijo še kje drugje, ne samo v BC pa če so kaj več vredni-vzdržljivi? Da ne bom čez kak mesec spet novega kupovalauser posted image
Hvala!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Senčnik za voziček
14.8.2008 13:39:17   
hokejistka
Jaz sem se s senčnikom "mučila" slab mesec. Sem ga imela že polno glavo- obračati levo, desno, naprej, nazaj,....... Potem sem pa kupila pepney v BC. Izgleda res mogoče malo čudno, ima pa UV  zaščito in nam se dobro obnese. Za moje pojme veliko bolje kot navaden senčnik. Stane pa nekaj čez 30 eur.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 14:46:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Potem sem pa kupila pepney v BC. Izgleda res mogoče malo čudno, ima pa UV  zaščito in nam se dobro obnese. Za moje pojme veliko bolje kot navaden senčnik. Stane pa nekaj čez 30 eur.

enako. Le da stane 21,90€. V sončku in BC je ista cena.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 16:42:51   
Nogavica
Tudi mi Pepenyja ne menjamo za noben drug senčnik.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2008 21:26:11   
MojcaG
tudi mi!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2008 23:23:49   
Nasy
kako je pa s tem, če voziš voziček proti soncu? a ne sveti sonček v otročka? 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2008 18:31:21   
saline
Pepeny je res zakon! Še za v avto se ga da fajn ponucat.
Po mojih izkušnjah sije sonce v oči le, če voziš točno nasproti soncu, ko je le-to čisto nizko - zjutraj ali zvečer.
Mene moti edino to, da se pri nas dobi samo v črni barviuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2008 21:30:07   
koala
Jaz tudi ne menjam pepnyja, je pa itak tako fleksibilen da lahko fajn zaščitiš otročka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2008 23:33:25   
barika
pepeny je zakon!!! user posted image user posted image user posted image  škoda vsakega zapravljenega € za ono blesavo marelo, ki se je zlomila, pa še naštimat je ne moreš fajn.

jaz sem se en dan user posted image user posted image  šla v BC in najprej probala, kako to paše na vozek, super, fajn, šla domov, prespala in šla nasledni dan kupit pepeny.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?