Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 14.8.2008 9:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
cca. 14 dni prej. Se pravi na 16 dan. Je pa dobro, da vzameš npr. od 13-18 dne, da bo 100%.
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 14.8.2008 9:12:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja, jaz sem imela dolg ciklus tudi do 35. To pa zaradi tega ker je bil prolaktin previsok. Ker sem to pozdravila, imam redno na 28 dni. G je rekel, ker sem imela tako dolge cikle, je velika verjetnost, da tudi nisem imela ovulacije taprave,......no to je že druga štorija! Se strinjam s Suzi, tam nekje je dobro začeti in čim več dni Pa srečno!!!
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 11:23:58
|
|
|
|
tanja040
|
Ali je možno da ima ženska dvakrat ovulacijo? 10.8. sem imela M, 18.8. mi je f-test pokazal plodno in danes sem za foro naredila še enkrat test in mi je zopet pokazal plodno, M pa še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 11:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Je možno.
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 12:15:40
|
|
|
|
Dali*
|
jaz sem imela kratke in neredne cikluse. res pa je, da sem ovulacijo malo čutila. jajčniki so malo špikali...in ko sva dobila zeleno luč za otroka, ker sem prej imela še par posegov, nama je ratalo v prvo. Ti samo in se prepusti in čist nč se ne obremenjevat. Boš videla, da bo takoj ratalo. aja, pa po vsakem sexu noge v luft za 10 minut.
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 14:05:46
|
|
|
|
sensi
|
Pa bo menda res možno,da je O dvakrat.Sama imam c.c. na 28-30 dni,enkrat do dvakrat na leto mi pa ziher zamudi tudi kak dan kasneje.No zdaj sem začutila rezanje - špikanje po jajčnikih 10 dan po m in pa naslednji dan rahlo rjav iscedek-sluz+povišana temperatura,ker sem bila ravno pri g. je rekel,da je lahko O ali pa vgnezditev .No včeraj pa spet,špikanje,rezanje+temperatura.Tako,da mislim,da se je O ponovila,kdo ve
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 14:20:08
|
|
|
|
divans1
|
A ni to tko, da se cikel nekje od 27 do 35 še ne šteje za dolgi cikel? To je še vse v mejah normale, ani? Mislim da so une bolj kritične glede ovulacije, ko majo cikle od 40 dni naprej!!!
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 14:23:37
|
|
|
|
tanja040
|
Meni je vseskupaj to čudno, 6 mesecev ovulacuje nisem imela, sedaj pa kar dvakrat v enem mesecu, ali pa se je testu zmašalo.
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 10.9.2008 15:00:36
|
|
|
|
talika81
|
vidva kr na dva al pa tri dni, pa ne bosta zgrešila O ... in želim vama, da čim prej uspe ...
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 15.9.2008 11:06:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in kako ugotoviš, da imaš dve ovulaciji? In še nekaj, med ovulacijo, bi moral biti izcedek lepliv, raztegljiv in prozoren... Pri meni ga opazim, a ne preveč... Kaj vi mislite na to, kako imate ve? lp m
|
|
|
|
RE: ovulacija pri nerednem ciklusu 15.9.2008 11:28:54
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz imam kar dolge cikle na 42 dni, čeprav nimam vedno redne . Sem pa ovulacijo pred par dnevi zelo dobro čutila, zelo slabo sem spala, cel dan sem bila zelo utrujena, telo zelo vroče, pa tudi v meni je vse kuhalo, pa špikanje v jajčnikih, napet trebuh... kar dosti znakov... pa tudi po elektronski pošti sem dobila obvestilo preko strani PlivaZdravlje, da je verjetno nastopila ovulacija, tako da so kar zadeli... Preden bi z mojim začela delat na , pa sploh nisem šla za tem, pa teh znakov nisem niti opazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?