|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija pri nerednem ciklusu
14.8.2008 9:01:27   
hanita
Sej sem iskala, ma je tolko tega, da nisem našla odgovora
v glavnem, če imaš ciklus dolg 30 dni , kdaj naj bi bila O, na sredini  t.j. 15 dan ali 14 dni pred naslednjo M t.j. 16 dan al je lahko bilo kateri dan?
Zaenkrat si še nič ne merim in nisem še delala nobenih testov, a mogoče bom probala iz radovednosti, no in tudi zato, da kaj ratauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija pri nerednem ciklusu
14.8.2008 9:04:19   
Anonimen
cca. 14 dni prej. Se pravi na 16 dan. Je pa dobro, da vzameš npr. od 13-18 dne, da bo 100%.

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 9:12:09   
Rakica_80
Ja, jaz sem imela dolg ciklus tudi do 35. To pa zaradi tega ker je bil prolaktin previsok. Ker sem to pozdravila, imam redno na 28 dni.
G je rekel, ker sem imela tako dolge cikle, je velika verjetnost, da tudi nisem imela ovulacije taprave,......no to je že druga štorija!
Se strinjam s Suzi, tam nekje je dobro začeti in čim več dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa srečno!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 11:23:58   
tanja040
Ali je možno da ima ženska dvakrat ovulacijo?
10.8. sem imela M, 18.8. mi je f-test pokazal plodno in danes sem za foro naredila še enkrat test in mi je zopet pokazal plodno, M pa še nisem dobila.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 11:32:07   
Anonimen
Je možno.

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 12:15:40   
Dali*
jaz sem imela kratke in neredne cikluse. res pa je, da sem ovulacijo malo čutila. jajčniki so malo špikali...in ko sva dobila zeleno luč za otroka, ker sem prej imela še par posegov, nama je ratalo v prvo.

Ti samo user posted image  in se prepusti in čist nč se ne obremenjevat. Boš videla, da bo takoj ratalo. aja, pa po vsakem sexu noge v luft za 10 minut.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 14:05:46   
sensi
Pa bo menda res možno,da je O dvakrat.Sama imam user posted image  c.c. na 28-30 dni,enkrat do dvakrat na leto mi pa ziher zamudi  tudi kak dan kasneje.No zdaj sem začutila rezanje - špikanje po jajčnikih 10 dan po m in pa naslednji dan rahlo rjav iscedek-sluz+povišana temperatura,ker sem bila ravno pri g. je rekel,da je lahko O ali pa vgnezditevuser posted image .No včeraj pa spet,špikanje,rezanje+temperatura.Tako,da mislim,da se je O ponovila,kdo veuser posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 14:20:08   
divans1
A ni to tko, da se cikel nekje od 27 do 35 še ne šteje za dolgi cikel? To je še vse v mejah normale, ani? Mislim da so une bolj kritične glede ovulacije, ko majo cikle od 40 dni naprej!!!

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 14:23:37   
tanja040
Meni je vseskupaj to čudno, 6 mesecev ovulacuje nisem imela, sedaj pa kar dvakrat v enem mesecu, ali pa se je testu zmašalo.
user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2008 15:00:36   
talika81
vidva kr user posted image  na dva al pa tri dni, pa ne bosta zgrešila O ...

in želim vama, da čim prej uspe ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2008 11:06:22   
Anonimen
Ja in kako ugotoviš, da imaš dve ovulaciji?user posted image
In še nekaj, med ovulacijo, bi moral biti izcedek lepliv, raztegljiv in prozoren... Pri meni ga opazim, a ne preveč... Kaj vi mislite na to, kako imate ve?
lp
m

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2008 11:28:54   
DannyS
Jaz imam kar dolge cikle na 42 dni, čeprav nimam vedno redne user posted image . Sem pa ovulacijo pred par dnevi zelo dobro čutila, zelo slabo sem spala, cel dan sem bila zelo utrujena, telo zelo vroče, pa tudi v meni je vse kuhalo, pa špikanje v jajčnikih, napet trebuh... kar dosti znakov... pa tudi po elektronski pošti sem dobila obvestilo preko strani PlivaZdravlje, da je verjetno nastopila ovulacija, tako da so kar zadeli... Preden bi z mojim začela delat na user posted image , pa sploh nisem šla za tem, pa teh znakov nisem niti opazila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2008 11:46:03   
flor
jaz tudi nisem vedela kdaj oz če sploh imam ovulacijo. Zdaj si merim temperaturo in točno vem kdaj jo imam, občutek je fenomenalen :-D

Toplo priporočam knjigo Naravno in zanesljivo, kjer zelo dobro pojasni to metodo! Meni je ogromno pomagala.

lp

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?