|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet par vprašanj..
13.8.2008 15:06:58   
KRISSY
Mene pa zanima če zamrzujete že pripravljene zelenjavne alpa sadne kašice. Ali je to dobr al zgubi preveč hranilnih snovi. Če jih ali jih date v posodice za hranjenje otroške hrane ali kako?  Mi smo sicer šele začeli z GH danes, ampak gremo jutri na morje pa mi bo bol priročno da zamrznem.

Ali v termo posodicah hrana res ostane topla al se useeno ohladi? Kje se sploh dobijo? Termos flaša ja.. termo posodo še nisem zasledilauser posted image

Glede na to da smo šele pričeli z uvajanjem, se pravi ena vrsta hrane nekaj dni.. ali lahko dam recimo zvečer še npr. riževe kosmiče v mleku? sem pozabila vprašati patronažno.

hvala za odgovore in LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet par vprašanj..
13.8.2008 16:31:53   
Anonimen
Ne zamrzujem že pripravljene kašice.

(odgovor članu KRISSY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2008 17:04:56   
t5t6
Če ste komaj začeli z GH pa res nimaš kaj komplicirat. Jaz pri tako majhnih otrocih hrane nisem zmrzovala in je tudi nebi in nikoli nisem uporabljala pripravljene hrane pa smo vedno bili ogromno naokrog in na poti, nikoli tudi nisem dajalala po tej teoriji da se zaporedno daja enako hrano. Glej če greš na morje vzameš s seboj eno npr eno jabolko, stekleno strgalo, nožek in žličko in drugega ne rabiš. Ko imaš za dat otroku hrano imaš vse pri roki. Z banano je še bolj enostavno, z žličko samo postrgaš po njej in je. Ko pa se začne obdobje mineštric in juhic sem jaz prakticirala tako, da sem jih doma skuhala, dala v navaden termus za čaj, s sabo sem vzela še krožniček in žličko in je bilo. Lepo se imejte na morjuuser posted image

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 20:46:20   
livia
Jaz sem za taprvo veliko zmrzovala, predvsem zelenjavo. Dala sem jih kar v lončke od aventa za zmrzovanje mleka.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 23:33:47   
Tende
Jaz nisem zamrzovala, pa tudi uvajali smo bolj po svoje. Max tri dni eno novo zadevo za kosilo, jutraj in zvečer pa razne mlečne kašice, ker je pokazala blazno zanimanje za žlico.user posted image  Upam, da bo tako tudi ostalo.
V glavnem, čez dan smo kar hitro nadomestili obroke.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 11:34:15   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6

Glej če greš na morje vzameš s seboj eno npr eno jabolko, stekleno strgalo, nožek in žličko in drugega ne rabiš. Ko imaš za dat otroku hrano imaš vse pri roki. Z banano je še bolj enostavno, z žličko samo postrgaš po njej in je. Ko pa se začne obdobje mineštric in juhic sem jaz prakticirala tako, da sem jih doma skuhala, dala v navaden termus za čaj, s sabo sem vzela še krožniček in žličko in je bilo. Lepo se imejte na morjuuser posted image

Se strinjam. Glede te termo posodice pa sem jo jaz že zasledila v šparu in pa dm-u, mislim, da je od Nuk firme, je takšen krožniček s pokrovom, zraven pa je tudi žlička. Kako pa se dejansko obnese pa ne vem, ker je nisem kupila.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?