Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ob slovenki obali... 13.8.2008 15:25:23
|
|
|
|
kesi
|
Mi smo bili prejšnji mesec tu: http://www.istriana.si/nastanitev_prikaz.jsp?sifra=nh73b54, smo šli kar tako, če bo kaj bo, če ne bomo šli pač nazaj domov. Sem šla v Portorožu v agencijo Istriana in je bila ta soba na razpolago. Bili smo zelo zadovoljni, lastnica je zelo prijazna, dobili smo celo kosilo, zjutraj kavico. Cena sobe je bila 46 eur. Je pa notri zakonska postelja in ena enojna ter kopalnica. Pred vhodom je pa še mizica in stoli. Imajo pa še letno kuhinjo, v kateri si lahko kaj skuhaš. Je pa res, da ni ob obali, kar bo zdaj kar težko dobiti. Mi je bilo ravno zaradi tega všeč, ker je bolj mirno. Mi smo potrebovali kakšnih 10 min do plaže in to z vozičkom(imamo 9-mesečnika). Pozanimaj se, lahko da je prosto.
|
|
RE: Kje ob slovenki obali... 13.8.2008 15:58:10
|
|
|
|
metkica1
|
Jaz sem vse preklicala, kar je možno pa je vse zasedeno, do zadnjega kotička. Upam, da najdete kako rešitev
|
|
|
|
RE: Kje ob slovenki obali... 13.8.2008 16:19:03
|
|
|
|
glen
|
Punca feragosto je to je praznik(italijanov) ko je v Portorožu pomoje res vse zasedeno. Živim v Portorožu in ta vikend je največi bum sezone in ogromno italijanov in ostalih tako da pomoje boš zelo zelo težko našla kaj,razen če je kdo kaj odpovedal. Srečno. Par ososedov okoli nas oddaja ampak imajo vsi vse zasedeno in že neki časa nazaj rezervirano
|
|
|
|
RE: Kje ob slovenki obali... 13.8.2008 18:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta vikend tezko, lahko pa racunas na sreco. Pejte nekam na Kras, verjetno se bo lazje kaj naslo... in se peljite do morja. Parvariant: Kras
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?