Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 14:37:33
|
|
|
|
Čiračara
|
Hmm Rožica jaz sem popolnoma na istem:ups:.Rok imam septembra, tako da bi rada prej diplomirala. Ampak tud jaz nimam volje, razmišljam o čisto drugih stvareh! Tud jaz bi rabla malo vspodbude!:zmeden: Lep pozdrav vsem:metulj:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 14:44:03
|
|
|
|
b.j.n.
|
vsak dan eno stran napisat, pa bo.... naj vama povem, da mene se zdaj vcasih - po 8ih letih, odkat sem diplomirala, mora ponoci tlaci, da se nimam koncane fakultete in da me cakajo se izpiti. Pomislita na svoje otrocicke in kako laze jih bosta vzgajali, ko bo breme diplome za vama
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 14:50:14
|
|
|
|
SANJA2
|
Uf resnični je to problem:))) Tudi sama sem na istem. Rok imam v začetku oktobra, volje za pisanje diplome, ko pridem iz službe pa prav nobene. Naredile smo vse izpite, porabile veliko več časa za opravljanje izpitov... sedaj pa nas muči ta zadnji del! Jaz sem na+ekaterim mojim sošolkam rekla, da pridejo ki meni na kavico, da se ponovno začnemo pogovarjati o tistih študentskih letih pa da zopet malo zafilozofiramo in mogoče se mi želja po pisanju povrne. Ampak punce... moramo stisnit... saj bo po tem veliko lažje!!!! Vso srečo. Jaz pa se bom potrudila in poskusila danes zvečer kaj prebrat pa napisat! papa
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 14:56:35
|
|
|
|
anckabancka
|
Da vas malo potolažim. Jaz imam še nekaj izpitov za tretji letnik, pa še četrti letnik faksa, pol pa še diplomo. Tko, da bo še ogromno dela tudi ko bo otroček.8) Imam pa zdej več zagona, se mi zdi, da končam ta letnik, da mam vsaj do oktobra mir. Aja, pa še to: študiram ob delu in moram faks plačat, zato ne razmišljam o tem, da ga slučajno zaradi :duda: ne bi dokončala. LP, Anči :muca:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:01:55
|
|
|
|
Zea
|
Hojla! Meni je bila ravno nosečnost ta prava motivacija, da sem zaključila s faksom! Ko sem izvedela, da sem noseča sem skončala diplomo po hitrem postopku - ni bilo lahko, ker mi je bilo na zagovoru diplomskega dela zelo slabo (sem bila v prvem tromesečju), ampak drugače bi verjetno rabila še nekaj let, ker nisem preveč disciplinirana. Kolikor se poznam sem vedela, da po rojstvu ne bom imela energije za oboje, pa še ni se mi zdelo fer do otroka (in sebe), da se mu nebi 100% posvečala. Poznam pa tudi dekle, ki je diplomirala 1,5m po porodu! Kako ji je to uspelo pa mi ni jasno. Jaz sem vse minute, ki sem jih imela proste prvi mesec po porodu namenila spanju oz. počivanju! Pri doplomi je itak tako, da se vedno da še kaj narediti, dopolniti, prebrati, izboljšati... ampak enkrat je treba temu narediti konec in zaključiti, saj to ni najbolj pomembna stvar na svetu! Torej pomisli, kaj je bolj pomembno! Zadaj si en realen rok in do takrat nujno skončaj! Srečno!
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:12:58
|
|
|
|
DeVilla
|
Ojej, sem mislila da sem samo jaz taka... Moja pikica je sicer stara že 8 mesecev, diploma pa stoji že 3 leta... :)- Sem mislila, da mi bo v nosečnosti uspelo, pa so mi našli nosečniško sladkorno in vse se je postavilo na glavo. Po rojstvu prve pol leta itak ni bilo nič, stanje se je šele pred mesecev tako stabiliziralo, da gre tamala popoldne spat za 2 ure in takrat malo pišem. Zvečer jo damo spat ob 20h, pa je spet malo miru za pisanje. Priznam da mi je žal, ker nisem prej zbrala toliko energije in dokončala že enkrat tale križev pot. Sedaj je še težje, ker nimam več volje in discipline. Ampak se ne dam!! Punce, zdajle se vam splača!! Potrudite se, da se boste lahko po rojstvu 100% posvetile svojemu čudežu!! Želim vam prijetno nosečnost in lahek porod.. Mi bomo kmalu štartal v drugo.. :ups: Lp, DeVilla
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:Lansko leto sem se pred porodom pripravljala na strokovni izpit. Joj sem bla živčna, kdaj mi bojo dali datum. No...naredila sem ga en mesec pred porodom.:bravo: Sem bla tok vesela. Zdaj si ne predstavljam, kako bi se še učila. Zato vas občudujem tiste, ki zmorete z otročki.:bravo:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:15:13
|
|
|
|
Eja_1
|
No, jaz sem tud' noseča (rok imam sredi oktobra) in zaključujem študij. Sedaj moram zaključiti magistrsko delo (napisat še ene 5 strani), oddati delo v pregled, čakati na zagovor... se bo tudi pri meni še vleklo ene 2-3 mesece. Trenutno pa se tako slabo počutim, da mi ne rata spacat na teden več kot par strani skupaj. Računam na oddajo v pregled v naslednjem tednu... Držim pesti za vse ostale, ki ste v podobni situaciji. Obenem pa se veselim, ko bom zagovarjala magisterij s trebuščkom:) E.
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:28:09
|
|
|
|
Zea
|
Aja - še to sem se spomnila za vse, ki se vam bo trebuh zeloooooo videl na zagovoru diplomske. Poznam eno, ki je šla en dan po zagovoru rodit. Je rekla, da je imela bolj slab zagovor, ampak se jo je komisija malo usmilila, ker je bila tako okrogla - dobila je 9/9. Torej lahko pride tudi to prav!
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:50:30
|
|
|
|
san
|
pozdravljene jaz sem po rojstvu prvega otroka zacela studirati in sem lepo prisla do konca , naredila vse izpite in nato zopet zanosila. celo nosecnost sem bila izmucena, tako da sem komaj spacala skupaj prakticen del diplome, v preiskusevaliscu na faksu, potem pa se je ustavilo. sedaj je moj ta drugi star ze 1 leto, pa se kar pacam tisto teorijo. upam da mi bo uspelo do septembra. bolje da cim prej, ko se ni pomladi in toplega soncka, ker pol bo pa res tezko doma cepet. lp sanda:)
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 15:55:20
|
|
|
|
Romcka
|
AJOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJ....jaz imam ze vse izpite narejene ze dve leti....potem pa sem dobila sluzbico za redno in blablabalbla....in sedaj ko nora tekam okoli na faxu, da bi vse uredila...jaz pa moram to narest do julija:) to bo tezka....samo bi res rada cimprej diplomirala...in potem si bom dala tiskat majco IMAM DIPLOMO:) pa sej veste tisto - VSE SE DA, CE SE HOCE:metulj: R
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 16:06:16
|
|
|
|
tažana
|
kot bi sebe poslušala. ravno včer sem zgrešila en izpit ker se mi ni dal učit!! resno ampak ob treh ko pridem domov iz šihta nekaj pojem poj se mi pa res ne da učit:zmeden:. manjkata mi pa samo še dva izpita pa diploma pa se mi zdi to izven mojih sposobnosti! mogoče se jutri zbudim v ugodnejši dan za študij!:)-
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 17:08:37
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla dekleta...tudi jaz sem ena izmed vas....samo da vas potolažim....rok imam malo čez sredino oktobra, pa sem šele v prvem letniku faksa (pač me je po 4 letih redne službe prijelo da bi študirala :) ). Narejene imam komaj tri izpite, ampak vem da mi bo uspelo...enkrat že a ne?
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 17:40:09
|
|
|
|
mujcek
|
tudi jaz se trenutno ukvarjam z diplomsko nalogo, saj ko enkat začneš potem gre, pa moraš si določiti rok, do kdaj želiš končati, ker drugače ne bo nič. Če si :nosecka:, potem si pač določi, da želiš diplomirat pred prihodom :duda:, pomisli kako bi bilo lepo, če se ti ne bi bilo treba obremenjevat s študijem in se boš lahko posvetila samo :duda: in uživala... mislim, da se v tvojem primeru splača potruditi in to čimprej rešiti in naj ti bo nosečnost in :duda: motivacija :rozica::rozica::rozica: :muca:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 17:49:22
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem delala zakljucke diplome ko se je tamal rodil..dva meseca po porodu sem imela pa zagovor..tamal je sel kar z mano :)..je blo tezko,sploh,ker ponoc nismo nic spali,podnevi sta mi babica in dedek priskocila na pomoc in mi tamalga mal vzela,da sem se lahko cist posvetila delu...pa je slo..moj moto je..vse se da,ce se hoce!
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 18:19:29
|
|
|
|
mayci
|
Jst sem imela pa zagovor moje diplome, ko sem ravno dobro izvedela, da bom mamica. Sem pa zelo vesela, da je zdaj to za mano, da se lahko posvetim povsem drugim stvarem!:) Vsem tistim, ki imate diplomo še pred sabo pa zelim VELIKO ENERGIJE za pisanje in naj vam tik pred koncem faksa ne zmanjka VOLJE, saj je potem človek rešen velikega psihičnega bremena!:kuza: Lep pozdravček Mayci (19t3d) in :duda:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 21:06:50
|
|
|
|
Teya
|
še ena taka, z rokom konec avgusta....jaz imam pa po novem drug problem...že tako ni in ni motivacije oz. volje, da bi se je bolj konkretno lotila:ups:, zdaj pa sem se še zavedla, da bi bilo bolje obdržat status, saj drugače ostaneš brez dodatnega zdravstvenega zavarovanja:zmeden:....kako ve planirate to izpeljat? pa če mogoče katera ve, ali je nosečnost oz. rok konec avgusta zadosti dober razlog za podaljšanje statusa, bi mi tudi veliko pomagala.... pogumno punce! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
DIPLOMA, NOSEČNOST.......????!!!! 3.3.2005 21:48:37
|
|
|
|
frutka_
|
Rožica jaz sem diplomirala s trebuščkom ravno pred letom dni! To je bilo teden dni potem, ko sem prišla iz bolnice čisto uničena. Doma me je čakalo vabilo na zagovor...in sem šla...kaj sem hotela! Seveda sem na zagovoru utrgala in dobila čisto 10-ko!!!!Februarja sem diplomirala, maja kupila stanovanje ter junija rodila. Noro leto!:):bravo::bravo::bravo: Saj ti bo uspelo. Poskusi urediti pred:nosecka: porodom, ker bo potem še stokrat težje (iskanje varstva, dojenje neprespane noči, čakanje v referatu...). Potrudi se pa zrihtaj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?