Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim pomivate tla? 23.8.2008 22:04:19
|
|
|
|
kaya2007
|
nam pa H2O ves čas crkuje, bi pa rada našla kaj podobnega, ker se mi zdi res bolj čisto, če operem s paro
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 24.8.2008 19:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko priprav pa pospravljanja pa je s tem H2O, namreč jaz imam Batagel, pa ga uporabljam samo res za nujne primere npr, polito sedežno itd.., čeprav je v reklami tako preprost videti še zdaleč ni. Moraš cevi oprat pa kup ropotije še zraven. Katero znamko H2o pa imate? Pa v kolikem času je pomito? Traja dosti dlje kot navadno?
< Sporočilo je popravil decembrka -- 24.8.2008 19:44:21 >
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 24.8.2008 20:44:16
|
|
|
|
kaya2007
|
eh pri H20 samo vodo naliješ pa greš...če seveda dela pa meni hrbet odpade po polovici umite sobe, ker ne drsi tako lahko kot zgleda v reklami.
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 25.8.2008 10:22:09
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 pa meni hrbet odpade po polovici umite sobe kaj potem gre težje pucat s tem h2o, kot pa z navadno metlo za pomivanje tal? ti takrat tud hrbet nagaja? sprašujem ker se odločam za nakup nekega parnega čistilca..ki "mi" bo pomil stopnišče z 25 stopnicami...
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 25.8.2008 13:48:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
Uporabljam Viledin Rapid attractive
|
|
RE: S čim pomivate tla? 25.8.2008 13:51:56
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pozdravljene, Zadnjič sem v neki reklami videla set za pomivanje po tleh, ki vključuje vedro z nekim ožemalnikom in krpo na palici. Naj bi bil sistem, kjer ne rabiš ročno spirati krpe. Ali ima katera kaj podobnega doma in kakšne so vaše izkušnje? LP, Petra aha imam! od vilede! in boljsega zame ni!
|
|
|
|
RE: S čim pomivate tla? 25.8.2008 13:57:21
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara Jaz imam ta ultra-max; ampak imam navadno vedro in ne tisto za ožemanje, potem pa ožemam na roke ...bom pa vedro za ožemanje nabavila. Pa to vedro dovolj ožame za brisanje po laminatu? to je potem isto kot da nebi mela... VEDRO z OZEMALCEM je OBVEZNO!! itak da dovolj ozame... ce hoces ozel bolj, pac dvakrat zavijes krpo v ozemalcu in je..
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.