|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAJ GREM?
12.8.2008 22:21:02   
lilica
Pozdravljene.berem vas že zelo dolgo in bi vas prosila za mnenje. Po dooolgem času(37 mesecih) sem končno zagledala user posted image , in upam da je to to. M bi morala dobiti 10.08.,in sem en dan prej naredila test kjer se je videla rahla rahla črtica. Ker nisem mogla verjet sem naredila malo kasneje še enga in je bila prav tako rhla črtica, potem pa 10.08. in 11.08 vsak dan še enga in oba rahla črtica.Danes pa sem , ker mi ne da miru poklicala v laboratorij da bi šla na krvni tedt, pa mi je rekla da če je črtica da je potem sigurno nosečnost, ker drugače ne bi bilo nič. Vsi 4 testi so bili FS.
Če je, je to potem moja 2user posted image , prvi user posted image je star 4,5 leta.Kaj ve rečete na te moje čudne rahle teste(so bili pa vsi vidni).
Saj vem da sem malo čudna,samo po tolikem času čakanja sva čisto zmedena in ne moreva dočakat da bo sigurno.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAJ GREM?
12.8.2008 22:24:54   
.Anonimna.
Zdaj jaz v bistvu sploh ne rezumem, kam bi rada šla? V laboratorij? Pojdi, kaj te pa stane?

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2008 22:26:06   
baguSka
Kot prvo, ti najprej cestitem ob nosecnosti.

Kot drugo,  pa pejd za tvoj mir se test delat.

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2008 22:26:20   
PBJ
Če so štirje testi pokazali črtico, pa četudi zelo rahlo, si noseča. Na začetku še ni toliko nosečniškega hormona in črtica še ni tako izrazita.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2008 22:26:53   
spps
ojla,čestitke najprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
če M ni in so se ti pokazale rahle črtice,potem je to to.na začetku so črtice bolj švoh,ker še ni veliko nosečniškega hormona.
če ti pa ne da miru,pa pojdi na krvni testuser posted image
lepo in predvsem zdravo nosečnost ti želimuser posted image

edin,a si jemala kakšne hormonske tablete ali si zanosila sama?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2008 22:30:10   
lilica
Najprej da odgovorim na moj zmeden naslov.Sprašujem v bistvu ali naj grem na krvni test ali ne, ali naj verjamem rahlim črticam , to je bistvo vprašanja.Ampak vidim da se lahko veselim glede na vaše odgovore in hvala.
Sem pa zanosla 4 mesec klomifena .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2008 22:30:13   
ptejka
najprej  čestitke za drugo user posted image  - user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede laboratorija pa bi jaz na tvojem mestu šla (tudi sama sem ena tistih, ki si vedno želi milijon potrditev) saj te povsem razumem.
Pojdi na test in se znebi vseh dvomov.

Lepo nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2008 8:00:35   
metuLJchy
čestitke za user posted image ! kljub temu ti kar pojdi v laboratorij, boš bolj mirna! Pa sporoči nam kako s opravila

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2008 11:50:34   
5ra_28
Upam,da si šla in da si dobila potrditev. Jaz sem tudi šla, ko sem naredila test (en sam, pa se je dobro videlo). Laboratorij me je stal malo manj kot 2 €, toliko testov pa....Same si izračunajte. Pa še črno na belem je!

Končno smo trije:)

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2008 12:40:04   
evica23
Čestitke za user posted image user posted image user posted image .
Pomoje ti ni treba v laboratorij, ti kr ginekologa pokiliči in se zmeni za pregled. Nevem kaj vse tako komplicirate, če ti štirikrat pokažeuser posted image  potem sigurno je nekaj.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2008 14:09:52   
Katjusa
Sej vem da je težko vrjet jst sem obakrat zanosal okrog 2 let truda prvič mal več drugič mal manj) in vem kako neverjeta je ta črtica (obakrat s klomifenom) zdej sem noseča 15 tednov za mano je 1. pregled in NS pa še kr ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Pomoje nima potrebe da hodiš v labaratorij in raje uživaj nosečnost in se naroči na 1. pregled in seveda vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2008 17:02:45   
Anonimen
Čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa nekaj zanima, ker jo vse pošiljate na krvni test -  tudi sama sem hotela, pa ga samoplačniško npr. v PO, KP ne delajo, samo urinskega.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2008 18:12:56   
lilica
No da srečno zaključim to moje vprašanje. Sem že slabih 14tuser posted image , 06.10. sem imela že NS in vse je ok, tako da tiste 4 slabeuser posted image so bile prave,samo po 37 mesecih čakanja in v prvo 12mesecih(že stara 4,5let) kar nisem mogla verjet in dojet. Ampak zdaj se že kar lepo vidi tudi brez testov.
Lp in srečno vsem ki še čakateuser posted image , za vse nas. oz zdaj vas bo prišel tapravi trenutek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2008 18:14:54   
lilica
Ups malo sem temo čudno zamaknila, Sorry

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?