|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna mizica iz e-paketa
12.8.2008 9:58:08   
N.SI
Ojla,
znima me, če je katera naročila previjalno mizo iz e-paketka (CSD) in kako je z njo zadovoljna... Jaz se namreč odločam med njo (bi vzela paket) oz. v nasprotnem primeru kar za denar in sama v shopping za vsem (tetra plenice, povijalne plenice, za čiščenje zadevice ipd...)... Aja, pa še, če ima katera dimenzije te mize?

Prosim za odgovore/nasvete in hvaaalaaaa user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: previjalna mizica iz e-paketa
12.8.2008 10:07:37   
mel79
Na tej (http://www.recinko.si/) spletni strani lahko naročiš stvari iz paketa - mislim, da manjkajo samo blazinice za dojenje in še ena malenkost - po isti ceni, kot v paketu E. S tem da ti ni potrebno nabrati za točno določen znesek, tako kot v paketu.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2008 10:50:28   
N.SI
A sem prav razumela - od SCD-ja vzamem denar in na spletni strani, ki si mi jo poslala nakupim SAMO TISTO KAR POTREBUJEM in za to ne rabim izgubljati živcev, da bo znesek do centa izkoriščen...??

Hvala!

(odgovor članu mel79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2008 10:55:17   
mel79
Točno tako :-)

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2008 11:40:30   
N.SI
HVALA in to v zadnjem trenutku... Jutri bi nareč predala vlogo za e-paketek - no, zdaj pa nič od tega... user posted image
Tenx mel79user posted image

(odgovor članu mel79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2008 11:42:14   
NTS
Tudi meni si pomagala pri odločitvi, hvala mel79 user posted image

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2008 14:17:10   
Mesečnica
Mi imamo to previjalno mizo, ki jo dobiš tudi v e-paketu oz. pri Recinku.
Je pa to komoda Lana od Lipa Poljčane. Dimenzije preveri na spodnjem linku:
http://www.soncek.si/si/otroska-soba-lana-komoda-i8654.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo2OiJrb21vZGEiO3M6MToibyI7aTowO30=

Komodo prodajajo tudi v Baby Centru. Mi smo jo tam kupili aprila, ko je bila ravno v
akciji. Je pa res super, predali so dovolj za vse otrokove oblekice, plenice, kremice
ipd. Mi imamo na previjalnem delu eno veliko podlogo, pa ob eni strani (robu) še
ostane dovolj prostora za vato, posodico z vodo, čistilne robčke in kremo za ritko.
Naš mali je star 14 mesecev in ga na tej previjalni brez problema previjemo, četudi
je med večjimi otroki user posted image .

Ko previjalnega dela ne potrebuješ več, se ga preprosto odstrani in ostane ti
ena lepa navadna komoda. Vsekakor priporočam user posted image

< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 12.8.2008 14:24:17 >

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2008 14:20:32   
Mesečnica
Aja, pa še to: naša komoda je bele barve, samo ročaji (bunke) na predalih in previjalni del so v naravni barvi. Meni je tudi vizualno zelo všeč user posted image .

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2008 15:04:01   
N.SI
Hvala Mesečnica za mnenje... To sem tudi želela slišati... user posted image
Me veseli, da je dovolj velika (predali za vse živo) in tudi previjalni del, da znese še toliko, da imaš gori še vse potrebno.

Super, meni je tudi všeč bela user posted image

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2008 20:18:14   
Mandek
Oh, hvala za info še z moje strani:).

Me pa zanima, kako je s plačilom. Označila sem, da bom poravnala po povzetju, na zaključnem listu pa je pisalo naj sredstva nakažem na njihov TRR.
Kako ste to urejale ve?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2008 11:36:24   
gloria
....jaz sem plačala takoj ko je prispela(pošta)....je pa res kvalitetna in dovolj prostorna pa pri Recinkotu je najbolj ugodna....sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!