Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 22:01:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Pa saj, na Luko Špika lahko asociira, ker je njami . Sam muka res no, Orlando Bloom razumem da ti je všeč, kaj pa na Špiku vidiš, pa mi ni jasno? Mogoče Iztoka Čopa?
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 13.8.2008 9:53:18
|
|
|
|
Izabela_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če bi sama dala sinu ime Arne, in bi me spraševali, če je po Hodaliču, bi mi to bilo kul on je pa moj sorodnik, odkar sem se porocila... Potem imate pa doma gotovo krasne fotografije! Sem vam fouš!
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 13.8.2008 22:54:48
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Bolj bi bil problem, če se recimo pišejo URKO in jima je všeč ime Damjan . No, če je povezava tipa ala Urko, bi otroku prizanesla
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 14.8.2008 22:26:55
|
|
|
|
teta beta
|
Ko smo imeli pri mojemu v službi pozimi dedka mraza, je bila med klicanimi otroki tudi Pika Božič. Tako da verjemi, Iztok Mlakar sploh ni problematičen . Sploh pa je Iztok zelo lepo ime.
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 27.8.2008 18:13:56
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Mi imamo tudi enak "problem". Naš mali ima enako ime in priimek, kot (sicer mogoče manj znani) slovenski pesnik. Pa kaj čmo. Mogoče bo pa tudi on pesnik, ko bo velik, hehe.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 27.8.2008 22:23:44
|
|
|
|
nejcko
|
Iztok Mlakar je pa ja faca - bo sin komot ponosen, če bo asociiral nanj.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 28.8.2008 13:25:21
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Ko smo imeli pri mojemu v službi pozimi dedka mraza, je bila med klicanimi otroki tudi Pika Božič. Tako da verjemi, Iztok Mlakar sploh ni problematičen . Sploh pa je Iztok zelo lepo ime. Teta beta - jaz pa to punčko poznam., še ko je bila v trebuhu.... Njen ati nam bo celo nekaj delal za hišo. Je pa fora, da sem jaz še noseči mamici rekla, češ 'the' Pika Božič, moj fant pa je šele po ene pol leta skapiral Tako da to o znanih.... Ne vem, kaka Rebeka že preveč potegne na razvpito Beki, ampak Iztok... Iztok Mlakar je sicer meni car, da ne bo pomote, in z ponosom bi dala otroku tako ime, če bi mi bilo tako blazno všeč....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?