|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
3.3.2005 9:58:14   
MALA79
Lepo pozdravljene tudi od mene ki sem redna bralka ampak se ne javljam kaj dosti. Evo mam pa eno vprašanje. Ker z mojim dragim še sicer ne načrtujeva glih:duda:; ampak če bi zanosila bi bila oba srečna. In zdaj vprašanje: ker mi menstuacija zamuja( 40 dan je danes in je še vedno ni) in ker vem da bi bilo skoraj nemogoče zanositi ( kondom) sem malo v dvomih kaj je zdaj narobe. Je mogoče da zaradi gripe, ki sva jo fasala obadva na enkrat in zaradi antibiotika ki sem ga jemala kaj vpliva zdaj na mojo menstruacijo?? Prosim za vaša mnenja.

hvala in lep mrzel pozdrav
mala79
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
3.3.2005 10:02:05   
baguSka
Velika verjetnost da ti zamuja so antibiotiki in gripa..
Glede kondomov....Nikol ne veš!?;)

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
3.3.2005 10:02:16   
anadejka
Mala naredi Clearblue test,ki ga kupiš v lekarni!!!!!Takoj!!!!Kako se pa počutiš???Imaš drugače vedno redne M????Ti je že kdaj tako zamujala????

Resno naredi test,pa boš takoj vedela!!!

Upam da si nosečka srečka!!Lepe pozdravčke.........andrejka:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
3.3.2005 10:07:18   
MALA79
Ja menstruacije imam vedno redne tak na 33 dan, vedno brez kakšnih menstrualnih krčev pa kakšnih tabletk. Počutim se v redu nič mi ni slabo, prsa me bolijo kot pri čakanju menstruacije nič bolj, imam pa tako topo bolečino tam spodaj kot da bi zdaj zdaj začelo nekaj tečt, pa kar ni in ni in ni. Moj fant sicer pravi da ni mogoče da bi bila :nosecka: ampak???

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
3.3.2005 10:16:38   
Urša76
:miska::miska::miska: za :roza::modri::roza:

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
3.3.2005 10:17:30   
Mijavček
Ojla!

Pomojem vpliva gripa in atibiotiki, pa kakšen stresek. tudi jaz sem imela M celo življenje na 32 dni, razen ko sem bla na absolventu pa še enkarat na morju, ko mi je zaostajala za 14 dni.

Na tvojem mestu bi počakala še kakšen teden, potem pa poskusi CB, kaj pa veš. Se zgodi, sploh če slučajno ni bil kondom od začetka odnosa gor.

LP
Mijavček:muca:

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
3.3.2005 10:22:10   
MALA79
Res je ja da se sedaj že malo sekiram pa živčki pa vse skupaj,... Mogoče je res to. No na koncu mi pa res ne preostane nič drugega kot CB ne??

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
3.3.2005 10:33:20   
baguSka
:)-:)- Ja veš tud živčki verjetn mau vplivajo. K sva midva prvič začela delat na :duda: sm bla jst tok živčna ceu mesc al je al ni, da mi je na konc zamujala kr 10 dni!!

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
3.3.2005 10:43:13   
emaa
sicer so pa kondomi 97% zanesljivi, tako da možnost obstaja, jih poznam, ki so kljub kontracepciji zanosile,. Malo še počakaj, in če :hudicek: ne bo, pa naredi test.

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
3.3.2005 11:31:16   
Anonimen
Zdaj sem pa že jaz firbčna postala.

(odgovor članu MALA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
3.3.2005 12:19:12   
tinkamiška
Joj, mene tud zanima kako je...
Po mojem ti ne gre drugega kot test nardit.

Ja, držim pesti;):miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?