Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:29:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Lepotička, to je tak fesi, da ti zagotovo ne smeš manjkati v tej eliti izpisanih Jaz pa mislim, da se ti želja ne bo izpolnila, ker lepotica je en tak močan karakter . ABSOLUTNO pricakujem, da se vede skladno s karakterjem in poskrbi za mir na tem svetu in vse revne otroke. In miss sveta je ....................... Najpametnejsa. Hrabri mišek
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:34:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
A misliš da je neke vrste tak hrabra kot ta miška KLIK
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Lepotička, to je tak fesi, da ti zagotovo ne smeš manjkati v tej eliti izpisanih Jaz pa mislim, da se ti želja ne bo izpolnila, ker lepotica je en tak močan karakter . ABSOLUTNO pricakujem, da se vede skladno s karakterjem in poskrbi za mir na tem svetu in vse revne otroke. In miss sveta je ....................... Najpametnejsa. Hrabri mišek Sicer pogum ni bil v ozjem izboru. ampak imas prav. Pogumen moras bit, za take akcije.
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:35:49
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Lepotička, to je tak fesi, da ti zagotovo ne smeš manjkati v tej eliti izpisanih Jaz pa mislim, da se ti želja ne bo izpolnila, ker lepotica je en tak močan karakter . ABSOLUTNO pricakujem, da se vede skladno s karakterjem in poskrbi za mir na tem svetu in vse revne otroke. In miss sveta je ....................... Najpametnejsa. Jap, to bo pa držalo
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 11.8.2008 18:37:40 >
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Lepotička, to je tak fesi, da ti zagotovo ne smeš manjkati v tej eliti izpisanih Jaz pa mislim, da se ti želja ne bo izpolnila, ker lepotica je en tak močan karakter . ABSOLUTNO pricakujem, da se vede skladno s karakterjem in poskrbi za mir na tem svetu in vse revne otroke. In miss sveta je ....................... Najpametnejsa. Jap, to bo pa držalo A samo to ? Nekam stroga si danes.
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:38:53
|
|
|
|
Rubin.
|
Če mi pa ni hotelo slikice prilepit, zgleda ima Pikec še odzgoraj veze.
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 18:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Če mi pa ni hotelo slikice prilepit, zgleda ima Pikec še odzgoraj veze. A, zdaj se vidi .
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 19:35:58
|
|
|
|
maja1488
|
Tele japonske mačke nimajo repa
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 20:22:20
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tele japonske mačke nimajo repa Kje si pa ti to našla? Tale ga ima :
|
|
|
|
RE: A je to zdej fancy? 11.8.2008 20:56:11
|
|
|
|
haloze
|
saj jih bo minilo in bodo prišle nazaj pod drugim imenom
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?