|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uhajanje sperme
11.8.2008 10:47:24   
Anonimen
Moj je včeraj opazil med odnosom, da mu vsake tolko uhaja in je niti ni čutil.Sicer si jaz otroka grozno želim, on pša bi še malce počakal zarad službe.kaj bi dala da se primeuser posted image .Zdaj pa me zanima vaše mnenje.Enkrat sem že zanosila z metodo umika  ampak baje je to stvar smole ali sreče po Pušenjaku.
Pa še to včeraj sodeč po sluzi in sredini ciklusa sem imela ovulacijo.
pa lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uhajanje sperme
11.8.2008 10:50:42   
baguSka
ja in kaj bi zdej!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2008 10:54:32   
Anonimen
Kaj bi, ja otroka jano.Jaz osebno.Zanimajo me vaše izkušnje s tem.Kolko vas je zanosilo s predsemensko tekočino oz če še katerem možu nevede uhaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2008 10:58:25   
Anonimen
Zakaj pa ne uporabljata zaščite če noče imeti otrok?

Drugače pa ja, lahko zanosiš pri metodi umika. Jih kar nekaj poznam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2008 11:01:38   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanimajo me vaše izkušnje s tem.Kolko vas je zanosilo s predsemensko tekočino oz če še katerem možu nevede uhaja.

ja, kako pa naj to ve oz. vem? če je pač NEvede user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2008 11:08:28   
baguSka

Kaj bi, ja otroka jano.Jaz osebno.Zanimajo me vaše izkušnje s tem.Kolko vas je zanosilo s predsemensko tekočino oz če še katerem možu nevede uhaja.

Aha, no tega prej nisi dala na znanje.

S tem pa nimam izkusenj. Niti za nobenga ne vem, ce kateremu nevede uhaja, ker ce bi mu, potem bi vedu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 11:11:49   
baguSka
Zakaj pa ne uporabljata zaščite če noče imeti otrok?

Zato ker kot mnogi drugi uporabljajo metodo zascite umika. Kok moznosti za zascito pred nosecnostjo je, pa verjetno itak vesta, ce se gresta to user posted image

Ceprav res ni logicno, da si on ne zeli otroka, pa vseeno uporablja to metodo user posted image

Jaz poznam tud nekoga, ki ne samo da je to metodo uporabljal, ampak je celo notr spuscal, ker je bil nekako preprican, da itak ne bo nic... o posledicah pa raje nebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 11:36:08   
~Biba~
svaštauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2008 11:46:20   
Štručka1
baguska facauser posted image

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2008 11:55:28   
Zvezdica
Anonimna, takole ti povem. Če si želi otroka, povej artnerju, ker špilat na to, če bo ratalo, ker njemu uhaja, on pa še ni pripravljen, ni najbolj pošteno.
pogovorita se in bosta morda začela na tem res delat. In povej, da smo ženske na otroka načeloma vedno pripravljene in da to tud ne rata takoj. Razen če maš srečo.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2008 14:34:57   
LunaLuna
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Anonimna, takole ti povem. Če si želi otroka, povej artnerju, ker špilat na to, če bo ratalo, ker njemu uhaja, on pa še ni pripravljen, ni najbolj pošteno.
pogovorita se in bosta morda začela na tem res delat. In povej, da smo ženske na otroka načeloma vedno pripravljene in da to tud ne rata takoj. Razen če maš srečo.

LP

Zelo lepo napisano. Ne moreš se s tem igrat....sej gre ja za živo bitje, ki lahko po takem "igračkanu" najbolj nastrada. Pogovorita se, povej mu, da si ti pripravljena. Zavedajta pa se, da se vseeno lahko "ponesreči" ali "posreči" in nastane tista mala pikica.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 14:48:13   
Vrtnica79

Kaj bi, ja otroka jano.Jaz osebno.

Ja, vse lepo in prav.Kaj pa partner? Če si ga on še ne želi si ne delaj nekih utvar. Raje se zaščiti, kot pa da boš potem obžalovala ( in potem morda ostala sama z otrokom).

Premisli..................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2008 14:48:49   
Anonimen
Vsem nevede uhaja. In to niti ni tko blazno nevede, taka je narava.... tudi tebi tece pred orgazmom mar ne? Predsemenska tekocina je nekaj, cemur se noben moski ne izogne, in tvoj pri tem ni nikakrsen "vanzemaljski slucaj".

LP, Ciril

(odgovor članu LunaLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2008 14:51:04   
Anonimen

Vsem nevede uhaja. In to niti ni tko blazno nevede, taka je narava.... tudi tebi tece pred orgazmom mar ne? Predsemenska tekocina je nekaj, cemur se noben moski ne izogne, in tvoj pri tem ni nikakrsen "vanzemaljski slucaj".

LP, Ciril

Res jeuser posted image

Drgač pa.....Ciril.....zakaj si anonimen če se pol podpišeš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2008 14:57:07   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

LP, Ciril

Res jeuser posted image

Drgač pa.....Ciril.....zakaj si anonimen če se pol podpišeš?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2008 23:09:57   
Anonimen
ker je prijavljen en drug uporabnik k tut uporablja ta racunalnik, pa sem prevec len, da bi vsakic sproti prijavljal pa odjavljal :)

LP, Ciril

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2008 23:26:34   
Anonimen

ker je prijavljen en drug uporabnik k tut uporablja ta racunalnik, pa sem prevec len, da bi vsakic sproti prijavljal pa odjavljal :)

LP, Ciril

Aha, pametnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?