|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je katera iz črnuč?
10.8.2008 21:41:36   
oro
oj,

jest pa iščem družbo za sprehode (kavice) po črnučah... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je katera iz črnuč?
28.8.2008 17:22:59   
iskanje
Živijo jaz sem iz Črnuč user posted image Kolk pa ste vi stari mi smo 16 dni 

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 17:40:22   
Gina
NIsem iz črnuč. Iskanje, a sva midve zamenjali lokacije? Ti iz Po v Č, jaz iz Č v PO.user posted image Aja, jaz ne zamenjam več nazaj niti pod razno. Pa so črnuče drugače zelo lepe, če nisi glih na dunajski doma, pa velike tudi skor kot Po. Eno samo pomanjkljivost imajo - so v lj. 

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 17:47:12   
iskanje
Ja sve zamenjale user posted image user posted image sej men je blo ful lepo v Postojni a nikol ne veš kje boš na koncu user posted image user posted image sem se pa kar že navadla mi je podobno kot v Postojni sam tuki nimam nikogar razen domačih v Postojni pa poznam tričetrt folka user posted image to je mal problem ma bom že koga spoznala s časom user posted image user posted image pa itak mam to mojo malo štručko pa imam velik dela že z njo tko da ni velik časa za neka pohajanja in kavice sam še vedno je uredu če imaš nekoga jaz imam vse v Postojni user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2008 17:56:50   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: iskanje
e sam še vedno je uredu če imaš nekoga jaz imam vse v Postojni user posted image user posted image

Ja, se strinjam. Jaz nimam nikogar v Po., niti več nikogar v Lj. To je mal burek, če nimaš nikogar v "domačem kraju". Ampak ni pa glih kakšna katastrofa. Mi smo čist razseljeni po celi Slo. kar nas sploh je eno malo.
MOgoče bom pa odprla temo: Je katera iz Po? Samo za klepetat in za družbo.user posted image

p.s.: Ups, malo sem se ti zlagala, moja najboljša prijateljica je iz črnuč. Tam sem jo tudi spoznala, ne mine dan, da se ne bi slišali. Tako da... a veš, tam je vse sorte prav fajn folka. Ko boš dlje tam boš zihr še kakšno spoznala.

< Sporočilo je popravil Gina -- 28.8.2008 17:59:01 >

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 22:43:35   
iskanje
Oro kje si sedaj da te ni nič na spregled user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 21:38:27   
oro
ups, sorry, sm nehala spremljat tole... me je opozorila prijateljica tut iz črnuč, da si gor...

sta se mi javili dve črnučanki in že pošteno kofetkamo user posted image
no lepo da si se tudi ti javila, pa čestitke za tvojo malo štručko user posted image

moja je stara skoraj 9m...

če se nam pridružiš se javi...

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 9:05:06   
iskanje
Iz katerega konca Črnuč pa si sicer dost ne poznam glih po imenu ulic......... ker sem sedaj en mesec prov tuki prej sm bla pa med vikendi ker drugače sem iz Postojne.Ja drug teden zjutri bi imela čas za kakšen sprehod tako da bi se lahko zmenile zaenkrat lep pozdravček

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?