|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo je sprejel sklep
8.8.2008 22:41:00   
Anonimen
Mene pa zanima, kdo je sprejel zakon o zastonj vtcu za drugega otroka...Ministrtvo? In katero?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo je sprejel sklep
8.8.2008 23:03:02   
Anonimen
No, sem že poslala MŠŠ moje mnenje od brezplačnem vrtcu za drugega otroka. Seveda ogorčenje, da lahko naredijo zakon samo nekaterim v prid, nekateri naj pa plačujemo prav pošteno ceno. Pa čeprav dvigujemo nataliteto državi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2008 23:47:12   
2ursae
in kaj točno te pri tem režimu moti user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2008 6:32:13   
Anonimen
Imam tri otroke, dva malo starejša. Kje je pa kakšna ugodnost za nas v vrtcu? To se pravi, da so naredili zakon v prid samo nekaterim.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 9.8.2008 6:33:34 >

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2008 8:49:20   
Anonimen
sem že poslala MŠŠ moje mnenje od brezplačnem vrtcu za drugega otroka

In kaj boš s tem doseglauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 9:03:58   
mika
hvalabogu, da je vsaj nekaterim v prid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 11:18:45   
2ursae
aha, razumem user posted image . A tvoj2 starejša ste torej že šoloobvezna? Najbrž izhajajo iz brezplačnega šolstva, obremenitve družinskih dohodkov zaradi preživljanja treh otrok pa najbrž kompenzirajo z drugimi, socialnimi sredstvi, kot so otr. dodatki in podobno.

Mi je pa osebno všeč, da si se angažirala, pisala in opozorila na problem user posted image , mi je tak pristop ljubši od tistega, ko se le jamra, a s prstom ne migne, da bi bilo kaj drugače.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2008 11:46:24   
*alja*
Ja mal je user posted image ta zakon.

Ko bom jaz mela drugega otroka, bo prva tudi že konec, tako da, je res mal čudno.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2008 13:08:10   
tabi
ja user posted image pa tak zakon.
Jst mam enga v jaslih druga naj bi šla letos pa so me zavrnili po vseh pritožbah sem dobila odgovor: Da mi po zakonu niso dolžni vzeti drugo ali več roj. otroka,da imamo starši tudi možnost skrajšanega del. časa in naj drugje iščem varstvo.Najbolj pa boli zakaj pa niste pri enem ostaliuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2008 14:01:13   
emaa
Tabi ti imaš vsaj enega v vrtcu, meni so dvojčka vsepovsod zavrnili, cene privat varstva za dva, ja kar peče. 

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2008 17:03:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Tabi ti imaš vsaj enega v vrtcu, meni so dvojčka vsepovsod zavrnili, cene privat varstva za dva, ja kar peče. 

Žal mi je za tvojo situacijo, bi bilo pa res že končno fer, da bi  se začel reševati problem kjer pač je. Pravijo, da kjer je problem, je tudi rešitev, samo kaj, ko smo pa  kot "raja" tako nemočni, saj gre denar tja, kjer pač ni taka nuja, namesto, da bi šel tja, kjer je logično. Da pa so preusmerili denar, ki je bil olajšava pri stanovanjskih kredih, ki so ga upoštevali pri znižanju plačila za vrtec, se mi zdi pa dotalno nefer......

< Sporočilo je popravil decembrka -- 9.8.2008 17:09:04 >

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2008 21:02:45   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Ja mal je user posted image ta zakon.

Ko bom jaz mela drugega otroka, bo prva tudi že konec, tako da, je res mal čudno.

Ja, a ne veste, da so volitve blizu? Pomembno je, da se dobro sliši, koliko je pa realno to uporabno, pa se zdaj iz vaših postov vidi. Žalostno.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2008 21:22:45   
cv105
po mojem mnenju je zakon diskriminatoren, saj so nekateri "drugi otroci" v privilegiranem položaju od drugih "drugih otrok" ...

se kar strinjam z Žabiko, da na en način je politične točke potrebno nabrat ...

nekaj staršev bo na račun tega zakona nekaj prihranilo (in prav je tako), veliki večini bo ostal grenak priokus ... vrtoglavim cenam vrtcev navkljub ta(k) zakon natalitete ne bo zvišal ...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2008 21:23:37   
Felicita
pomoje pa najboljš da ga čist ukinejo. pa še vse olajšave za vrtce, ker itak cel kup ljudi goljufa, torej v praksi ne deluje oz. nimajo pravega učinka. če jest nimam koristi, nej je nima noben!
[sarcasm off]
user posted image user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2008 0:17:39   
mika
če jest nimam koristi, nej je nima noben!
[sarcasm off]

se strinjam
(sarcasm off)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2008 0:28:42   
Olivija
meni je pa seveda zakon zelo logičen,  user posted image  ker je za naju veliko večja finančna obremenitev imeti 2 otroka naenkrat v vrtcu, kot pa enega v vrtcu in enega v šoli.

Da te pa še malo "potolažim", sem vidla predlog uredbe, ki omogoča subvencioniranje vrtcev vojaškim družinam. user posted image    Sem že zadnjič enkrat ugotavljala, da moram v UL preverit, če je bila potrjena.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 10.8.2008 0:30:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2008 9:01:51   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Kako pa je z plačilom pri dvojčkih? A eden ima zastonj, za enega pa plačaš?

A si iz Ljubljane? Sicer so nekaj obljubili, da bodo situacijo izboljšali, upam da ne bo samo pri besedah ostalo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2008 20:31:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pomoje pa najboljš da ga čist ukinejo. pa še vse olajšave za vrtce, ker itak cel kup ljudi goljufa, torej v praksi ne deluje oz. nimajo pravega učinka. če jest nimam koristi, nej je nima noben!
[sarcasm off]
user posted image user posted image

user posted image  tako nekako ja user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2008 22:13:54   
emaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kako pa je z plačilom pri dvojčkih? A eden ima zastonj, za enega pa plačaš?

A si iz Ljubljane? Sicer so nekaj obljubili, da bodo situacijo izboljšali, upam da ne bo samo pri besedah ostalo.

Dvojčki plačilo kot pri drugih sorojencih, torej starejši pade v en plačilni razred nižje, zdaj po novem to plača država.  Nisem iz LJ, zato v Lj vrtcih izvisim, sem iz Domžal, kjer si vrtec lahko narišem, na žalost.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?