Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi pregled v 10. tednu? 8.8.2008 12:50:01
|
|
|
|
Mišni
|
Po moje čisto O.K. Jaz sem ga imela še pozneje.
|
|
RE: Prvi pregled v 10. tednu? 8.8.2008 12:50:50
|
|
|
|
sazi
|
Noseča sem 11 tednov. Ko sem se naročala, so mi rekli, da naročajo med 8. in 11. tednom. Sama bi morala imeti 1. pregled ravno 1 dan pred napolnjenim 11. tednom, pa sem šla 2 tedna prej, ker sem imela večkrat rjave izcedke in še eno vnetje. 10 tedno vje kar OK. Je pa res, da se precej bolj pičutiš, ko ti G potrdi, da je vse v redu, zato sem bila kar neučakana, ker me je skrbelo zaradi izcedkov. Če je pa pregled prezgodaj (pred 7. tednom) je pa problem, ker se srček lahko še ne vidi in je potem čisto nepotreba skrb, ker se pokaže čez nekaj dni. Sicer pa meni čas tako hitro beži, da tedni kar letijo mimo mene.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v 10. tednu? 8.8.2008 12:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala lepa za hiter odgovor. Verjetno smo v tem času vse več ali manj neučakane in bi rade čimprej videle svojo pikico. Upam samo, da bo vse OK in slabost čimprej mine. Zjutraj je kar kriza, ampak bo že. LP
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v 10. tednu? 8.8.2008 13:17:01
|
|
|
|
Naja30
|
V prejšnji nos. sem imela prvi pregled v 11t. Če se boš počutila nesigurno ali boš imela kakšne težave, pa pojdi brez problema na urgenco.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled v 10. tednu? 8.8.2008 14:08:28
|
|
|
|
Katjusa
|
prvi pregled sem imela 10t in 1d po UZ po zadnji M pa 10t in 4d važno da je vse OK če bodo pa kake teževe se pejt pa kr pokazat
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?