ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin Evo, mene, da povem kaj več Na enem izmed forumov (pa ne na RR) sem spoznala nekoga, ki razmišlja podobno kakor jaz. Kmalu so med nama začela krožit zs,ki so postajali vse pogostejši, potem sva izmenjala maile, tud na msnju sva klepetala,... Glede na to, da imam in moža in glede na to, da ima on tudi ženo in sem vam dolžna povedat, da sva že na začetku opredelila najino prijateljstvo zgolj v virtualnem svetu in to sva lepo izpeljala in je tako ostalo... Pred nekaj dnevi pa je eksplodiralo..... še sama pravzaprav ne vem zakaj, zaupala sva si resnično nekaj podrobnosti iz najinih žiivljenj (katere ne poznajo niti najina partnerja niti najboljša prijatelja), zdaj pa sva se zbala...kaj vem česa... no, pravzaprav se je on nekaj pohecal v smislu...."aha, zdaj pa to vem in mi te ne bo težko poiskat"....res je bil le hec jaz pa sem čisto ponorela (saj si prave identitete nisva izdala) čez dan je poslal le še en lep mail, da vem kje ga najdem...nobenega opravičila...nič..... seveda sem sporočilo ignorilala...zdaj pa mmi je mičkeno žal, skoz gledam, če je kaj poslal, pa nič Ima me, da bi mu kaj poslala, npr. da bi mu zaželela lep dan, pa sem preveč trmasta, hkrati pa upam, da se bo on oglasil.... bi ve ponovno vzpostavile zvezo al bi vse skup pustile pri miru... Hvala za nasvete.....super ste!! Ah daj lepo te prosim, virtualni "prijatelj" maj es.
|