Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 12:02:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Itak, da je odveč, če povem, da se mi zdele full zdi, a ne? No, poleg vsega pa si še brihtna.
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 12:23:41
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa No, poleg vsega pa si še brihtna. Po mojem je za to zaslužen narastek
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 12:46:46
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Ojoj, ma to je prevec za en mesec, kaj sele za en dan. Upam, da danes vsaj bruhas ne vec, vse ostalo pa naj se cimprej pocajta. Enako.
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 12:59:04
|
|
|
|
puncica
|
ej sori angellina ampak men si pa smešna, sem si živo predstavljala tvoj polet v moževo glavo
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 13:21:24
|
|
|
|
uwaga
|
Svaka čast tebi in tvojemu možu! Glavno da vam dogaja.
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 13:27:17
|
|
|
|
Naja30
|
Sej se mi smiliš, predvsem zarad nočnih prigod, ampak sem se pa pošteno nasmejala zdaj! Res si faca.
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 14:50:01
|
|
|
|
Dream
|
Angellina, pa si to res ti? Sorry, ker se smejim, ampak si te prav predstavljam, kako je to moralo zgledat...
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 15:05:45
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Angellina, pa si to res ti? Sorry, ker se smejim, ampak si te prav predstavljam, kako je to moralo zgledat... Smej se, če je smešno, menda ja ne boš jokala. Dream a si predstavljaš mojega kako se praska po glavi . Ko bo prišel iz službe moram preverit, če ima kako buško ali še bolje odtis mojih zob na glavi. Hahahahahahaaaaa Najboljš, da se grem življensko zavarovat. Bodo vsaj meli korist, če bom kdaj preveč nerodna.
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 15:47:33
|
|
|
|
cukr07
|
Po temle scenariju bi pa lahko film posnel. No važno, da ste še vsi živi in bolj ali manj celi.
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 19:56:27
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: Dream Angellina, pa si to res ti? Sorry, ker se smejim, ampak si te prav predstavljam, kako je to moralo zgledat... Smej se, če je smešno, menda ja ne boš jokala. Dream a si predstavljaš mojega kako se praska po glavi . Ko bo prišel iz službe moram preverit, če ima kako buško ali še bolje odtis mojih zob na glavi. Hahahahahahaaaaa Najboljš, da se grem življensko zavarovat. Bodo vsaj meli korist, če bom kdaj preveč nerodna. Predstavljam si že, ker mi je ta podoba malce znana Bi pa rekla, da zna met kakšno vdrtino v glavi, če imaš močne zobe
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 20:34:56
|
|
|
|
Blejka26
|
zelo zelo dolgo me noben post ni tako nasmejal kot tvoj.še moj me gleda tukaj kaj je z mano,k se smejim tvoji temi..ja res si dobra
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:08:14
|
|
|
|
amaya
|
Da ne boš še tvojega plavega naredila...bosta potem oba ovita okrog hodila Imaš pa neke planete okoli tebe, ki jih kar meče naokoli
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:19:59
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Imaš pa neke planete okoli tebe, ki jih kar meče naokoli Zaradi blondizma, ne vem kaj misliš spljoh. Razsvetli me
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:22:09
|
|
|
|
amaya
|
Si si delala kdaj astrološko karto? No tam spo planeti razporejeni po hišah....tebi pa norijo okoli
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:35:01
|
|
|
|
Angellina
|
Ne sej vem kake planete si mislila, samo sem te malo pobezala, če boš kaj več povedala. Zadnjič je bila namreč mami pri vedeževalki. Jaz v to nikoli nisem verjela in mi je šlo vse v vezi s tem blazno na živce. Ampak... mami je vprašala tudi zame in to, kar mi je potem poročala... stara jaz sem skor iz ceste zletela, ko mi je pravila. Položila je karte in ko je odkrila prvo je zakričala! Rekoč, da sem se za las ognjila smrti, da sem bolna, hormoni, da imam enega otroka, fantka, da otrok ne bom več imela, pa še tooliko drugega, do potankosti natančnega, da te kap. Fak ne?
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:45:12
|
|
|
|
amaya
|
ja sej nekateri pa res znajo. Je pa tudi ogromno bleferjev. Taki mi grejo najbolj na k****, ker ljudem samo keš pobirajo. Sploh pa ponavadi se ljudje, ki so v stiski k takim zatekajo. Najbolj mi grejo na živce tisti po tel. tipo 090/******....Tam je lahko kdorkoli in klamfa bedarije.... Mene je tudi enkrat eden kar stresel, ker je take malenkosti vedel, da so šle meni že iz glave . Jih imam pa rada....vedno zvem kaj novega
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:45:23
|
|
|
|
ribica.
|
zdaj sem se pa totalka nasmejala. Hvals, ker je bil res usran dan!
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 21:47:28
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. zdaj sem se pa totalka nasmejala. Hvals, ker je bil res usran dan! ja kaj se je pa tebi ribica zgodilo?
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 22:22:45
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. Hvals, ker je bil res usran dan! Si srečala morskega psa?
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 8.8.2008 22:27:06
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya ja sej nekateri pa res znajo. Je pa tudi ogromno bleferjev. Taki mi grejo najbolj na k****, ker ljudem samo keš pobirajo. Sploh pa ponavadi se ljudje, ki so v stiski k takim zatekajo. Najbolj mi grejo na živce tisti po tel. tipo 090/******....Tam je lahko kdorkoli in klamfa bedarije.... Mene je tudi enkrat eden kar stresel, ker je take malenkosti vedel, da so šle meni že iz glave . Jih imam pa rada....vedno zvem kaj novega ja 090 ..ena Maruča al kako že, je mamici tudi veliko povedala, pa sem tok not padla, da sem klicala. Pa so mi govorili ja ni je pride čez 15 min, pa pol kličem ni je pride čez 10 min.....pa lalala dokler mi po 2 urah povedo, da je ne bo. Jaz sem pa samo hotla slišat, da mi nekdo reče, da bom enkrat zdrava in sem tok časa klicarila, da sem jo dobila. Bula mi je pol rekla, da mam dva otroka in da jih bom še imela. Ko sem ji povedala, da to ne bo šlo je rekla, ja kaj a si bolana? Sem sam rekla, da sem jaz tu, da sprašujem, se zahvalila in odložila. Grrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 9.8.2008 21:14:14
|
|
|
|
haloze
|
Ti si pa dobra ja, se mi kar smiliš, ja.Upam, da bodo modrice hitro minile.
|
|
|
|
RE: Gotovo sem sedela v prvi vrsti... 9.8.2008 21:43:49
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: ribica. Hvals, ker je bil res usran dan! Si srečala morskega psa? a mene misliš jest mam pa dons teden pokvarjen baba nas hoče iz stanovanja vršt
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?