Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 14:48:57
|
|
|
|
Seven*
|
Česen pomaga, pa česen namočen v mleko. Če si vztrajen lahko kar vredu pomaga.
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 14:50:21
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Misliš resno Kar ne morem verjet. A Vermoxa več ni? No, pa bo manj alergij, ko bodo otroci spet glistavi
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 14:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nema ništa Ampak kako naj jaz tamalo prepričam,da naj je česen
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 15:09:55
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
In kaj pravi zdravnik, kak se jih rešita?
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 15:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je rekla,da morajo dati nadomestno zdravilo ampak nimajo NIČ.Tudi farmacevtka mi je predlagala Avstrijo.Ok,sej vse lepo in prav,itak boš sploh za otroka vse naredil ampak zdravstvo se plačuje tukaj zdravila bomo pa hodili kupovat čez mejo
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 21:26:29
|
|
|
|
Nončika
|
Enako velja za BABY LUFF BALZAM. v sloveniji se ga ne da dobiti, ker ga baje slovenski pediatri odsvetujejo. v Avstriji in na Madžarskem pa ga dobiš brez problema. a mar se slovenski otroci razlikujejo od otrok v tujini?
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 7.8.2008 21:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja a ne,otrok je otrok-pa če je to Rus,Slovenec ali pa Nemec Za to zdravilo je rečeno,da se ga pač ne splača več delat.Očitno je blo premalo glist
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 8.8.2008 10:03:57
|
|
|
|
šnucika
|
Zdravila že nekaj tednov ni .... Glist pa vedno več. Ne razumem,zakaj ni zdravila,a slovenski otroci ne smejo več imeti glist ali je predrago za našo državo?
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 8.8.2008 10:51:32
|
|
|
|
Kranjcanka
|
Adijo pamet. Si poskusila poklicat v druge lekarne? Magari kaksne manjse privat, vcasih imajo se zalogo. Lp
|
|
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 8.8.2008 10:52:59
|
|
|
|
Mišni
|
Beda. ****, daj v Lekarno Mlaka pokliči. Če ga oni nimajo, potem ga res ni.
|
|
RE: Ni več zdravila za gliste 8.8.2008 21:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Mlaki ga ni več sem ga pa dobila v lekarni Kranjski orel Pa kljub receptu sem mogla plačat 3,24 evra,ker zavarovalnica noče več krit Ampak važno da smo ga dobili.Pa upam,da se ne vrnejo več
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?