Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 7.8.2008 11:39:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Poišči si dobrega zastopnika, ki prodaja več zavarovalnic in ne samo ene, takšen ti bo znal bolj objektivno svetovat, katera je v danem trenutku za tebe najprimernejša - ker od vseh dobi provizijo :) Si pa moraš predhodno dobro izdelat predstavo, kaj od zavarovanja pričakuješ. Meni je bila pomembna predvsem fleksibilnost, ker sem še toliko mlada, da se v življenju lahko marsikaj zgodi. Sama imam Kd - težko ti pa rečem kako in kaj, ker ga imam šele dobro leto in z njimi do sedaj nisem imela nobenega opravka, niti z uveljavljanjem kakšnih zahtevkov z nezgodne police, z življenjskim pa sploh ne.
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 7.8.2008 17:16:05
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Če mene vprašaš ima ful fleksibilno ponudbo zavarovalnica Wiener staedtische Pa samo v vednost-delam za več zavarovalnic in poznam pogoje v nulo.
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 7.8.2008 23:07:22
|
|
|
|
elizabeta p
|
jaz mam prizmo od zav. maribor
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 19.8.2008 13:21:35
|
|
|
|
Ursa vzajemci.com
|
Podjetje Zavarujte d.o.o. trži produkte vseh zavarovalnic na slovenskem trgu, telefon je 01/280 91 60, ali pa kar po mobitelu pokliči zastopnika 041/393 282 (Alen Lapanja).
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 18.3.2009 16:50:27
|
|
|
|
marty5
|
Midva z možem imava življensko pri Wiener Stadtische - kolikor sem se zanimala, je bilo nekje najbolj ugodno, pa še velika zavarovalnica je.
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 18.3.2009 18:36:53
|
|
|
|
anajmad
|
Pri meni
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 18.3.2009 23:04:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Midva z možem imava življensko pri Wiener Stadtische - kolikor sem se zanimala, je bilo nekje najbolj ugodno, pa še velika zavarovalnica je. midva tudi samo življensko...neki lajf stajl....
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 20.3.2009 8:11:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz imam pri Z Maribor Zlato naložbo in DWS. Sem pri Zlati naložbi dobila tudi nagrado ob rojstvu otroka. . Sem z obema zadovoljna saj ima kombinacijo z nezgodnim zavarovanjem in mi ko sem imela nesrečo sem bila tudi zzzeeelllooo zadovolnja .
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 20.3.2009 18:18:37
|
|
|
|
anajmad
|
Triglav tudi da 10% od zavarovalne vsote za rojstvo otroka že več kot 10 let .
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 20.3.2009 21:16:19
|
|
|
|
benika
|
Triglav tudi da 10% od zavarovalne vsote za rojstvo otroka že več kot 10 letuser posted image . Ja, ampak samo za prvega otroka.Pa še to potem ta znesek odbijejo od končne izplačane vsote (no, vsaj nekaterim).
|
|
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 21.3.2009 7:35:43
|
|
|
|
anajmad
|
Pa mi povej,katere zavarovalnice dajo za vsakega otroka nagrado? Me prav zanima,ker slišim to prvič.
|
|
RE: Življenjsko zavarovanje - kje?? 21.3.2009 10:26:58
|
|
|
|
Onasiss
|
Kot sem že napisala Zavarovalnica Maribor pri Zlati naložbi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?