|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ob ovulaciji špikanje v jajčnikih?
7.8.2008 8:11:00   
Anonimen
Drage punce pozdrav,

ker sem sama še bolj zelena v spoznavanju vseh možnih znakov ovulacije (no, trudimo se že nekaj časa samo prej nisem nobene pozornosti ovulaciji, plodnim dnevom,  posvečala) vas prosim za naslednej mnenje:

- ali je možno da je špikanje v jajčnikih, oz. v jajčniku znak ovulacije? Po izračunih naj bi jo imela včeraj, in včeraj me je res špikalo cel dan v levem jajčniku (oz. dane szjutraj me še vedno malo). Podobno sem opazila ob prejšnjem ciklusu. Ali je torej možno da je znak za ovulacijo razen bazalne temperature, sluzi, ... tudi špikanje?

Ae vam najlepše zahvaljujem že vnaprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ob ovulaciji špikanje v jajčnikih?
7.8.2008 8:32:20   
nhaya
Ja, sigurno se lahko pojavi zraven še špikanje..pri vsaki je različno..lahko imaš bolečine, špikanje, jaz sem imela včasih tudi tako kot bi imela krče..pa opazuj si sluz..saj o tem je bilo že veliko napisanega, malo pobrskaj po starih temah..lahko si pa pomagaš z ovulacijskimi testi (v DM mislim da stanejo okoli 15 evrov, pa jih imaš za pet dni..začni si meriti nekje 11 dan ciklusa)..veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2008 9:19:23   
timika
Oja, je.
Pa če zadeva preide v precej hud krč, se ne ustraši.
Meni se je to začelo dogajati po porodu, prve mesece mi sploh ni kapnilo, da bi to lahko bila ovulacija, sem bila skoraj pri zdravniku zaradi kakega vnetja, po dve, tri ure sem ležala na kavču, ker vstat nisem mogla, zvita v dve gubi s termoforjem na trebuhu. Potem je vedno izzvenelo še isti večer.
Ko sva pa začela delati na drugem otroku, sem malo bolj spremljala ciklus in se mi je posvetilo, da to ni nič drugega kot ovulacija. Ampak pri bogu, komu paše user posted image  v tistem času - ja, da me najprej s kolom po glaviuser posted image , drugače ni šans - mi gre na bruhanje od bolečine.

Skratka, vse variante so možne, od tega, da je ne čutiš nič, niti nimaš izcedka, do tega, da si čisto onesposobljena. Upam, da te zadnje le ne doleti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 9:32:43   
Anonimen
Ampak pri bogu, komu paše v tistem času - ja, da me najprej s kolom po glavi , drugače ni šans - mi gre na bruhanje od bolečine.

saj ravno to se tudi jaz sprašujem user posted image  če je ovulacija, potem narava nas na hecne načine hoče pripravit do user posted image .

(odgovor članu timika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 10:19:16   
talika81
ja, je možno ...

jaz sem en tak primer, ko me vedno špika v času O, tako da če hočem nočem mislim na to, da so takrat plodni dnevi ... ampak vseeno skušam čimbolj odmisliti špikanje ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 12:45:43   
Jane77
Draga anonimna,

jaz mislim, da so to znaki tvoje ovulacije. Ob ovulaciji se lahko pojavi več znakov, pri nekaterih pa čisto nič. Mene običajno tudi špika tisti dan v levem ali desnem jajčniku, tako da sem skor sigurna, da je to ovulacija, pa tudi sluz imam zelo vlecljivo. Se mi pa bolečina ne pojavlja v vsakem ciklusu...čisto različno. Poznam pa punce, ki nimajo takrat nobenih znakov in sploh ne vedo, kdaj je bila ovulacija - in enim se je nosečnost kar zgodila, brez da bi kaj štele ali načrtovale user posted image  Tko je to, narava naredi po svoje pri vsakem od nas. Veliko sreče pri zanositvi - vsem nam user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2008 14:57:09   
nincrli
Mene vedno bolijo jajčniki med O. Oziroma imam kar krčeuser posted image
DA, da to je ovulacija draga anonimnauser posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2008 15:14:21   
Anonimen
mislim da je bila res, ker o bolečinah ni ne duha ne sluha več. Upajmo da so bile vsaj uspešne user posted image

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2008 15:19:35   
carpe diem
Mene ob ovulaciji tudi špika v jajčnikih.. Ampak pri meni se takrat delajo čudeži, ker jaz bi še in šeuser posted image user posted image user posted image .... Pri meni so takrat najbolj nori dnevi... No, saj moj se ne pritožujeuser posted image user posted image Pomoje bi raje videl, da bi bila pri meni ovulacija kar cel mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!