Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 14:51:50
|
|
|
|
kmarija
|
ja
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 14:56:48
|
|
|
|
nanč
|
Pri meni stalno...pa vnetje ledvic...
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:01:32
|
|
|
|
glen
|
Ste tudi ve dobile svečke vagisan?
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogost pojav..hmm bakterije v vodi,odvisno koliko jih imaš in kakšne so.Za nekatere potrebuješ AB,če se ga ne jemlje lahko pride tudi do otroka,ker se razširi povsod. priporoča se pitje tekočine cca 3 litre na dan
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:34:16
|
|
|
|
Irena88
|
Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK.
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:45:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK. pr meni je blo isto upam da se jih hitro rešiš
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 17:54:30
|
|
|
|
clara23
|
Jaz imam že celo nosečnost težave z bakterijami v urinu . Enkrat sem imela svečke vagisan, zdaj mi je pa g že tretjič dala terapijo s Canesten-om. Pa vedno full pazim da veliko pijem, še posebej pred pregledom urina in da res prvi in zadnji curek spustim v wc, pa ni nič boljše Zgleda da nam je enim tako usojeno
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 19:31:01
|
|
|
|
mml
|
Če so med nosečnostjo v urino prisotne bakterije v večjem številu, je potrebno urin poslati še na dodatne preiskave - kultura po Sanfordu - če tudi tam zrastejo bakterije, je potrebno zdravljenje z antibiotiki, tudi če ni nobenih težav. Ker v nosečnosti prisotnost bakterij v urinu predstavlja pomembno tveganje za vnetje ledvic, prezgodnji porod in nizko porodno težo otroka. Če pa je bakterij v sedimentu urina malo, to lahko pomeni, da je urin po oddaji predolgo stal v laboratoriju, da ni bil oddan srednji curek, da je primešano nekaj nožničnega izcedka in še dosti je razlogov,... Canesten se pa uporablja za zdravljenje glivičnih okužb in nima nobene zveze z bakterijami
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 20:00:35
|
|
|
|
jajula
|
ja, tudi pri meni skor celo nosečnost, nism pa jemala nobenih antibiotikov
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 20:55:38
|
|
|
|
glen
|
Punce hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?