Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 14:04:37
|
|
|
|
KIKI****
|
eh ne znam pomanjšat
< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 6.8.2008 14:05:25 >
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 14:15:59
|
|
|
|
abc100
|
Sam ne mi govort o kobilcah. To je men najbolj nagravžna žival na svetu. Pa bojim se jih za umret. Zanč je una ta velika ki leti v dnevno pršla, sem v spalnici več kot pol ure zberala pogum, da sem jo šla potolčt. Pa je ne bi šla, če nebi sine bil lačen in sem mogla it v kuhinjo. BLJEEEEKK gravž
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 14:19:26
|
|
|
|
hmm...
|
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 14:39:39
|
|
|
|
dulcinea
|
Iiiiiiiiiiiiiiii, kako lep pajkec.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 14:43:02
|
|
|
|
coca cola
|
kak negravžen pajk aaaaaaaaaaaaaa fuuuj kocine mi grejo pokonci Ja kobilic je pri nas tudi veliko. Ne vem kaj je letos kje kakšna invazija da jih je toliko
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 17:51:15
|
|
|
|
hmm...
|
Meni so vse žuželke
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 19:12:16
|
|
|
|
Šarki
|
evo, glih dons sm sestri rekla da vsak dan vsaj dve kobilice vn vržem in to tiste tavelike, k se jim še bežat ne da... dons sm eno sred kuhne pohodila
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 19:14:08
|
|
|
|
zvesta
|
Prosim, mene je prejšnji teden na kupu zloženega perila čakala zelena majhna bogomolka. Sem podurhala iz sobe kot hudič. Samo zaradi malega nisme začela kričat.
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 19:17:09
|
|
|
|
Šarki
|
ja, a ne kok je kriza k so otroci zraven naša tamala zmer veše lovi poj jo pa ujame pa prav: na mami
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 19:18:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, a ne kok je kriza k so otroci zraven naša tamala zmer veše lovi poj jo pa ujame pa prav: na mami brrrr, kar zmrazilo me je...
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 19:20:05
|
|
|
|
Šarki
|
če mi daš mail ti pošlje*m neki na to temo
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 20:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz pa pajkov nikoli ne pobijam, ne vem od kje mi neka vraževerna ideja, da prinašajo srečo. Ampak jz sem itak čudna.
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 20:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti povem en vic?? Je prdnu stric :) ...pa pride mimo kamela in mu pove, da se to ne dela :)
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 22:08:22
|
|
|
|
barika
|
No diplomco sem uspešno končala. a je bila 10 drugače pa slike ne vidim, kobilice sem pa kot majhna lovila po travniku in jih zapirala v kozarec (no sej jih je bilo veliko, tak da izumrle niso)
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 22:10:57
|
|
|
|
amaya
|
Za kobilce si mačke nabavi. Moja jih je vse stamanla. Pajki me ne ganejo. Ponavadi ga moj prime in ven nese. Ne ubijamo nobene živali/žuželke....
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 6.8.2008 23:36:23
|
|
|
|
sandra85
|
kobilice teh pa se bolj bojim kot kakega medveda (mislim une velike zelene kobilice) kobilice so mi tako nagravžne, da me vedno skori kap ko kero zagledam ma kakšna je to žival, če je ZELENA???fuj
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 7.8.2008 7:24:44
|
|
|
|
aprilčica07
|
Čez noč puščamo v dnevnih prostorih odprta okna. In zjutraj je v kuhinji pravo životinjsko carstvo Danes sem predno sem si kafe začela sploh kuhat, izselila 5 kobilc.. Brrr so mi nagravžne, ma bojim se jih pa ne. Drugačna zgodba je pa s pajki... Ko ga vidim kr otrpnem.. Imam prav fobijo:) In letos je tudi teh žal v izobilju. Tako pipsamo večkrat dnevno
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 7.8.2008 8:48:30
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nam pa letos najedajo muhe in obadi... sicer se najdejo tudi kobilice in pajki, ampak so v manjsini.
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 7.8.2008 9:36:35
|
|
|
|
cukr07
|
Ravno danes ponoči sva z mojim po stanovanju lovila kobilico - tisto ta veliko. Je spuščala tak ušesa parajoč zvok, da sploh spat nisva mogla.
|
|
|
|
RE: Pri nas pa pajki in kobilice 7.8.2008 12:35:27
|
|
|
|
KIKI****
|
No diplomco sem uspešno končala. a je bila 10 Diplomco imam gotovo , zagovor pa septembra, vsaj z računalnikom se mi ni treba več ubadat , ker ga nekaj starost daje, prenosnik je pa na trojancu in črvih . No, ja uglavnem te presnete kobilce delajo poleg vsega strahu tud škodo, ker jedo npr. zavese, prte, tud sedežno bi načele z luknjicami zagotovo. Pajki so mi pa grozni, sej vem da niso smrtno nevarni ampak da je kaj od tega dvojnega na meni sigurno ponorim , si sama sebe predstavljam kako skačem in nekontrolirano tolčem okrog sebe kot zmešana. Moj pa v miru sedi in se smeji meni kot en trot namesto da bi mi pomagal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?