|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pri nas pa pajki in kobilice
6.8.2008 14:02:15   
KIKI****
Malora sem jezna ko user posted image -že spetuser posted image .

No diplomco sem uspešno končala. user posted image
Zdaj pa me morijo pajki, ki zgledajo nekako takole:

Pri otroških sobah na balkonu pri vratih, pod ostrešjem jih je full veliko. In včerja ko sem šla zalivat rože me je skor kap. Itak sem jih popipsala da sem se še sama skor zastrupla. Mene jih je blo groza.
Druga stvar so pa kobilice, 

ki jih je vsak dan več. Dve ure na dansam kobilce penašam sem in tja, a mate ve tud kej teh "golazni" ?

Bljekuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.8.2008 14:45:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pri nas pa pajki in kobilice
6.8.2008 14:04:37   
KIKI****
eh ne znam pomanjšat

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 6.8.2008 14:05:25 >

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 14:15:59   
abc100
Sam ne mi govort o kobilcah. To je men najbolj nagravžna žival na svetu. Pa bojim se jih za umret. Zanč je una ta velika ki leti v dnevno pršla, sem v spalnici več kot pol ure zberala pogum, da sem jo šla potolčt. Pa je ne bi šla, če nebi sine bil lačen in sem mogla it v kuhinjo. BLJEEEEKK gravž

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 14:19:26   
hmm...
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 14:39:39   
dulcinea
Iiiiiiiiiiiiiiii, kako lep pajkec. user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 14:43:02   
coca cola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak negravžen pajk aaaaaaaaaaaaaa fuuuj kocine mi grejo pokonci
Ja kobilic je pri nas tudi veliko. Ne vem kaj je letos kje kakšna invazija da jih je tolikouser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 17:51:15   
hmm...
Meni so vse žuželke user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 19:12:16   
Šarki
evo, glih dons sm sestri rekla da vsak dan vsaj dve kobilice vn vržemuser posted image  in to tiste tavelike, k se jim še bežat ne da... dons sm eno sred kuhne pohodila user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2008 19:14:08   
zvesta
Prosim, mene je prejšnji teden na kupu zloženega perila čakala zelena majhna bogomolka. Sem podurhala iz sobe kot hudič. Samo zaradi malega nisme začela kričat.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2008 19:17:09   
Šarki
ja, a ne kok je kriza k so otroci zravenuser posted image  naša tamala zmer veše loviuser posted image  poj jo pa ujame pa prav: na mamiuser posted image  

wanted cash.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2008 19:18:11   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ja, a ne kok je kriza k so otroci zravenuser posted image  naša tamala zmer veše loviuser posted image  poj jo pa ujame pa prav: na mamiuser posted image  

brrrr, kar zmrazilo me je...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2008 19:20:05   
Šarki
če mi daš mail ti pošlje*m neki na to temouser posted image

wanted cash.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2008 20:05:53   
Anonimen
Jz pa pajkov nikoli ne pobijam, ne vem od kje mi neka vraževerna ideja, da prinašajo srečo. Ampak jz sem itak čudna.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2008 20:07:41   
Anonimen
A ti povem en vic??

Je prdnu stric :)

...pa pride mimo kamela in mu pove, da se to ne dela :)

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2008 22:08:22   
barika
No diplomco sem uspešno končala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je bila 10user posted image

drugače pa slike ne vidim, kobilice sem pa kot majhna lovila po travniku in jih zapirala v kozarecuser posted image user posted image user posted image user posted image  (no sej jih je bilo veliko, tak da izumrle niso)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2008 22:10:57   
amaya
Za kobilce si mačke nabavi. Moja jih je vse stamanla. Pajki me ne ganejo. Ponavadi ga moj prime in ven nese. Ne ubijamo nobene živali/žuželke....

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2008 23:36:23   
sandra85
kobilice user posted image user posted image user posted image teh pa se bolj bojim kot kakega medvedauser posted image (mislim une velike zelene kobilice)
kobilice so mi tako nagravžne, da me vedno skori kap ko kero zagledamuser posted image ma kakšna je to žival, če je ZELENA???fuj user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2008 7:24:44   
aprilčica07
Čez noč puščamo v dnevnih prostorih odprta okna. In zjutraj je v kuhinji pravo životinjsko carstvouser posted image Danes sem predno sem si kafe začela sploh kuhat, izselila 5 kobilc.. Brrr so mi nagravžne, ma bojim se jih pa ne. Drugačna zgodba je pa s pajki... Ko ga vidim kr otrpnem.. Imam prav fobijo:) In letos je tudi teh žal v izobilju. Tako pipsamo večkrat dnevnouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2008 8:48:30   
mojsoncek
Nam pa letos najedajo muhe in obadi... sicer se najdejo tudi kobilice in pajki, ampak so v manjsini.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2008 9:36:35   
cukr07
Ravno danes ponoči sva z mojim po stanovanju lovila kobilico - tisto ta veliko. Je spuščala tak ušesa parajoč zvok, da sploh spat nisva mogla.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2008 12:35:27   
KIKI****
No diplomco sem uspešno končala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je bila 10user posted image

Diplomco imam gotovo , zagovor pa septembra, vsaj z računalnikom se mi ni treba več ubadatuser posted image , ker ga nekaj starost daje, prenosnik je pa na trojancu in črvihuser posted image .

No, ja uglavnem te presnete kobilce delajo poleg vsega strahu tud škodo, ker jedo npr. zavese, prte, tud sedežno bi načele z luknjicami zagotovo.

Pajki so mi pa grozni, sej vem da niso smrtno nevarni ampak da je kaj od tega dvojnega na meni sigurno ponorimuser posted image , si sama sebe predstavljam kako skačem in nekontrolirano tolčem okrog sebe kot zmešana. Moj pa v miru sedi in se smeji meni kot en trot namesto da bi mi pomagal.user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?