|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontr. tablete in zanositev
6.8.2008 11:59:30   
Anonimen
user posted image zadnja dan m mi je bil 25junija.tabletke sem pila do 22junija ker sem dobila m in še 3 tabletke so mi ostaale.nisem jih spila ker sem takrat dobila m in se mi je zdelo da moram prekiniti zaradi menstruacije.no in za par dni sem zanosila.nevem točno kdaj.prvič sva imela nezaštičen odnos in sem potem vzela tabletke po spolnem odnoso,se pravi TRI REGOR 4 bele in potem za 12 ur 4 rumene in tako je tudi drugi dan bilo.in sem spet vzela.mogoče da niso pomagale in sem zdaj noseča.želimo si zdaj otroka,ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletkuser posted image .hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 6.8.2008 14:41:25 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča
6.8.2008 12:04:04   
baguSka
ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletk

mozno je... zal... ampak upejmo da ni in zelim ti vse naj naj...

in iskrene cestitke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 12:06:16   
M1987
Hja no ja... Menda je priročeno, da vsaj pol leta pred zanositvijo ne jemlješ tabletk. Men je to neumno, tej tabletki, ko imaš enkrat partnerja. Jaz jih ne jemljem od novembra 2006 in ni bilo nobenih težav, zdaj ko pa delamo od marca na bebici pa se žal ne prime. Nekateri mi pravijo, da je to zaradi tabletk tudi lahko. Je pa menda, da jih lahko jemlješ le 2 ali 3 leta in nato narediti pavzo. Vsekakor je najbolje, da pokličeš svojo ginekologijo ali sestre, ki ti bodo znale povedati točen odgovor, ker pač vsaka ženska ima drugačno telo in na vsako drugače stvari delujejo. Srečno 

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 12:06:38   
M1987
Aja čestitke user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 12:23:30   
Anonimen
Nič ni možno!!!!
Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu.
baguska ne straši žensko brezveze
kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh....
In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 12:40:33   
Katjusa
Ena moja znanka je zanosla kljub kontracepcijskim tabletkam in ob vsaki prekinitvi je imela krvavitev.... da je noseča je ugotovila šele v 4 mesecu in čez 5 mesecev je rodila popolnoma zdravega otroka.... je pa šla takoj ko je ugotovila do G in ne vem točno kako je blo k je sam znanka..... pokliči G in ji povej kaj in kako ona ti bo znala najbolje svetovat držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 12:52:10   
Vrtnica79
Upam da bo z user posted image  vse vredu in ti želim lepo user posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 13:43:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nič ni možno!!!!
Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu.
baguska ne straši žensko brezveze
kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh....
In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka

Ne strasim. Samo iskreno povem kar vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2008 13:56:28   
Anonimen
nismo načrtovaliuser posted image  zato sem pila kon tablete.splava še ni bilo.noseča sem nekje 1 mj.v pon mam ginekologa.upam da bo vse ok.tako me skrbi.kdaj pa nastopi splav če kaj ni vredu?

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2008 13:58:13   
Anonimen
aja tabletke sem začela piti maja..samo 2 škatlice sem popila potem pa več nič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2008 15:28:34   
Anonimen
POtem veš napačno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2008 21:25:45   
Anonimen
kaj bi to pomenilo da vem napačno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2008 22:24:06   
Anonimen
Če prebereš potem veš ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2008 22:55:59   
Anonimen
user posted image ne razumem kaj hočeš povedati s tem.preveč sem nervozna.upam da bo s user posted image vse vredu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2008 7:46:13   
ninca19
pozdravljeni

jaz sem jemala tabletke več kot pet let in jih sedaj nehala jemati. jemala jih nisem približno dva meseca in se je že prijelouser posted image me pa zanima nekaj. slišala sem da je dobro jemat folno kislino, če želiš zanosit in si pred tem jemala tabletke. jaz folne kisline nisem jemala, zdaj pa sem v 6.tednu. sem sicer pila vitaminske tablete (šumeče), ki prav tako vsebujejo folno kislino. je lahko z otrok v tem primeru kaj narobe? tabletke s folno kislino sem začela jest zdaj v 6.tednu.

hvala za odgovor

Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?