|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno je jasno- vrtec
5.8.2008 9:52:08   
pomar*ANČA*
http://www.zurnal24.si/Kako-do-brezplacnega-vrtca/novice/slovenija/61335

ne bom razlagala, v linku vse lepo pišeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno je jasno- vrtec
5.8.2008 10:29:06   
deki
user posted image jaz zdaj ničesar razumem jaz sem svojega 2 vpisala že kaj moram zdaj še ta obrazec nestuser posted image  čeprav imam že enega v vrtecuuser posted image user posted image  to je že norouser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2008 10:43:57   
benika
Simpl, prošnjo za brezplačni vrtec za 2. otroka oddajo samo tisti, ki 2. otroka PRVIČ vpisujejo v vrtec. Če sta v vrtcu že oba otroka, pa tega obrazca ni potrebno oodat.

Se pravi, če gre tamali letos prvič v vrtec, potem moraš oddat tudi obrazec za brezplačni vrtec.

< Sporočilo je popravil benika -- 5.8.2008 10:44:52 >

(odgovor članu deki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 8:34:27   
guppy
Na straneh MŠŠ je objavljena vloga za oprostitev plačila vrtca za drugega otroka in nadaljnje otroke iste družine, ki so hkrati vključeni v vrtec.

Namreč, "drugi otrok zastonj" ne gre avtomatsko, ampak je treba vlogi za znižano plačilo priložit še ta pildek.
KLIK TUKAJ

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 8:46:31   
ksenjak
guppy_jaz sem ta "pildek" že oddala, kljub temu, da na naši občini ni nič vedela, da so že objavljeni tudi na spletu. Zanima pa me, ali moram zdaj za drugega otroka, ki gre v vrtec s 1.9.2008 dati tudi vlogo za znižanje vrtca? Namreč na občini mi je rekla, da uporabijo podatke od prvega, ki je že v vrtcu in da mi ni potrebno oddajati. Naj mi prosim katera pove, kaj je zdaj res in kaj ni.

Hvala

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 11:40:16   
Tina26
Jaz sem našo tamlajšo hči samo dopisala na tastaro vlogo za znižanje plačila vrtca. To sem naredila v vrtcu - v upravi so iz predala potegnili mojo staro vlogo, pa smo nanjo dopisali še tamlajšo hčerko in zadevo še enkrat podpisali, in to je bilo to.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 15:37:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2008 9:13:20   
ksenjak
Hvala za odgovore. Očitno bodo to res na občini sami dopisali.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?