Zamima
|
Imam težavico, ki sicer ni nič takega, ampak priznam, da to pri naši nisem navajena,... zadnji mesec in pol nekje imam velike težave pri uspavanju,... ko je bila še dojenček je zaspala brez problema, brez ujčkanja in nošenja,... sicer je imela kak taki večer, da je bilo potrebno ujčkanje in petje, ampak načeloma je lepo zaspala,... nič ne rečem, še danes ko mi jo končno uspe uspavat spi sicer celo noč, ampak, sedaj se dogaja, da jo moram ujčkati, ker samo takrat zaspi , sem že probala vse možno, če mogoče še ne bi bila utrujena, ali pa da bi ji mogoče pasalo malo kasneje zaspati, ampak ne , ona bi bedela vso noč , če jo dam v posteljico in jo pustim samo se začne prav histerično dret , če mi v rokah ne zaspi takoj in jo skušam položiti v posteljico vrešči prav histerično,... trenutno pomaga samo to, da jo ujčkam. Upam, da bomo tole kmalu poštimali, če je pa kdo imel enake težavice pri uspavanju pa mi naj kaj pametnega svetuje. Drug problem pa je posteljica, kinderbett, postal je precej nevaren, tamalo sem zalotila, ko je dajala nogo preko , enkrat se je prijela na zunanjo stran ograjice in malo je manjkalo, da ne čofne preko . Zdaj pa razmišljam,... sva namreč sami, pa sem razmišljala, če bi kupila namesto njene in moje postelje dvo ali trosed za raztegnit, ter da bi ona spala na notranji strani? Po drugi strani pa se bojim, da se bo navadila spati skupaj z mano, pa razmišljam kaj naj nardim, preden mi pade preko? Kaka ideja?