Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 11:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Če sm pa v trenerki pa puloverju pa ne jemljem torbice zraven Aja, ker imaš mačke in ne psa. Za psa moraš imeti pa povodec s seboj in vrečke za drekce, potem pa še mobi in ključe, pa je že preveč za po rokah. Doma nosm une puloverje z kapuco pa velkmi žepi. Pol pa zgledam k klošar k grem na kafe. V žepih na trebuhu denarnico, ključe od avta, ključe od bloka, čiki, vžigalnik, mobi, pa po možnosti še robčki. K kenguru sem
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 11:19:34
|
|
|
|
baguSka
|
Joj, zdej je izpadlo, kot da vas obsojam k ste taki... Sej sem jest tud njega sprejela takega kot je (če ne ne bi bla z njim ), sam včasih pa je moteče, ko vse pospravi, pa ne vem kje kaj je.... joj ne, sploh ne.. samo povedala sem.. verjamem da zna bit motece vcasih.. no, kr vedno.. ker moj mi pol rece: kam si pa skrila!? in se hvala bogu da nisva oba taka, ker potem nebi noben nic najdu...
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 11:21:46
|
|
|
|
lemavrica
|
Mal se mi po omarah valjajo al pa v predsobi. Tud na tla včasih kakšna zaide
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 11:21:55
|
|
|
|
baguSka
|
Uuuuuu, jaz pa tega ne prenesem. Da nimam praznih rok ... tukaj sem pa jaz malo Monka. sej jst tud zdej... vcasih je pa kr slo...
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 11:22:55
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Če sm pa v trenerki pa puloverju pa ne jemljem torbice zraven Aja, ker imaš mačke in ne psa. Za psa moraš imeti pa povodec s seboj in vrečke za drekce, potem pa še mobi in ključe, pa je že preveč za po rokah. Doma nosm une puloverje z kapuco pa velkmi žepi. Pol pa zgledam k klošar k grem na kafe. V žepih na trebuhu denarnico, ključe od avta, ključe od bloka, čiki, vžigalnik, mobi, pa po možnosti še robčki. K kenguru sem Jest sem enkrat tko nabasala žepe in me v štacun ena znanka napade: "Joj, kolk lepoooo, dojenčka boš mela..." Sem tko ven začela metat vse iz žepov....
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 16:15:32
|
|
|
|
LoCa
|
js mam torbice nametane v omari
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 19:53:00
|
|
|
|
alička
|
Sem jih šla prav šet, v stanovanju jih je 10 komadov. Tiste, ki so trenutno v uporabi so v omari v predsobi, ostale v predalu od postelje od tamale, nekaj jih je še v kleti. Pa že dolgo nisem kupila nove , ste me mal spomnile!
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 21:22:27
|
|
|
|
r1ta
|
Trenutno so v uporabi tri, ena športlih črna, ena poletna barve ****sije in klasična usnjena črna. Te visijo v hodniku! Ostale pa so shranjene na dnu omare v spalnici. Za število ne vem, štet se mi pa zdajle ne da.
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 5.8.2008 21:48:39
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Trenutno so v uporabi tri, ena športlih črna, ena poletna barve ****sije in klasična usnjena črna. Te visijo v hodniku! Ostale pa so shranjene na dnu omare v spalnici. Za število ne vem, štet se mi pa zdajle ne da. Sem šla citirat, da vidm, kaj hudiča preklinjaš pri torbicah, da te je cenzuriralo
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 6.8.2008 10:48:59
|
|
|
|
mojsoncek
|
Uh ja, torbice... nekaj jih je v omari v predsobi, nekaj jih je v garderobni sobi, tri, ki jih najbolj pogosto uporabljam pa so kar v delovni sobi. Vse povsod jih je nekaj No, upam pa, da bodo vse torbice nasle svoje mesto v eni veliki vgradni omari v spalnici (ko bo narejena seveda )
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 6.8.2008 19:37:40
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa vsako zavito v vrtex folijo... in potem vsakic ko se zjutri spedenas za na siht, odvijes folijo...!? uff... kok bi jst enga dela tkole mela... ker zagrabim 10 torbic, predno se odlocim katera najbl sede zravn... jih mam 6 - 3 izključno poletne in 3 izključno zimske. in ja, jih najdem, no problem whatsoever vrtex pa zato, ker sm 2 uničla v zaboju, ker sta se drgnili in sta se spraskali pa še barvne črte sta dobili...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kako shranjujete torbice? 6.8.2008 20:19:17
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tip je mal Monk evo, moj tud mene mal heca da sem... ampak nisem tok no... mene bl zjebe, ce neki na polici postran stoji... Ja, če je res no... In točno to, ko nekaj postrani stoji... Jao ... In ko si nekaj prištimam, mi on to gladko pospravi, ker tam ni mesto za "to" ... Pol pa jest vse pozabljam (npr. položnico plačat). Sori, k smetim... Naja, če moje ne bi bil edinc, bi pomislila, da si je kaj s tvojim v žlahti... Zgleda, da so eni tipi pač taki - še dobro, če ne bi bilo pri nas katastrofa razmetano... tako pa malo godrnja, potem pa gre in pšospravi, posesa... Pridn je, ampak včasih mi to "monkovstvo" preseda... Kar se pa torbic tiče - jih imam povsod po omarah, pa ko jo po enem letu ven potegnem ugotovim, da je zmečkana in mi sploh ni več všeč, pa si grem novo kupit ... stare pa potem vsake toliko časa teti šenkam. Sicer pa vedno kupujem poceni torbice (20 eurov) in mi jih potem ni žal...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?