Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem in plačilo nadomestila za stavbno z... 4.8.2008 15:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, sem že razmišljala kam bi vtaknila to temo, bolj mi gre kakšna zakonodaja, pravni nasveti, po mislih, no, pa naj bo gradnja .
|
|
|
|
RE: Najem in plačilo nadomestila za stavbno z... 4.8.2008 15:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Mogoče katera ve, kakšna je običajna praksa: Če najameš poslovni prostor, kdo običajno plača nadomestilo za stavbno zemljišče? Meni se zdi nekako logično, da je to lastnik, ampak sem že večkrat zasledila, da najemodajalci to pičakujejo od najemnikov. Hvala za odgovore. to pa tudi mene zanima. Pošteno se mi zdi, da plača lastnik
|
|
|
|
RE: Najem in plačilo nadomestila za stavbno z... 4.8.2008 16:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Otika, samo to je mišljeno nekaj drugega, pomoje. Mi vsako leto dobimo položnico za plačilo za uporabo stavbnega zemljišča. Kot nekakšen davek al kaj vem kaj. Za stanovanja še ni toliko, za poslovno dejavnost se pa kar pozna, sploh če šele začenjaš. Ma, se bomo že scenkal .
|
|
|
|
RE: Najem in plačilo nadomestila za stavbno z... 4.8.2008 16:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem našla pojasnilo na straneh DURS: po zakonu o stabnih zemljiščih je dolžan nadomestilo plačevati neposredni uporabnik zemljišča/prostorov, torej če je zadeva v najemu, to pomeni najemniki. Jah, no, bo že. Hvala za trud, punce.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?