|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poraščenost v nosečnosti
4.8.2008 10:51:55   
Anonimen
Alo, punce!
Mene pa zanima, če se je še kateri v nosečnosti zgodilo, da so ji dlake po celem telesu grozno hitro rasle in da so bile na nekaterih predelih tudi temnejše, kot ponavadi. Sem v 23. tednu in sem pred kratkim začela to opažat, pa me kar malo skrbi kaka še bom ... ko en medved, ali kaj?! user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poraščenost v nosečnosti
4.8.2008 11:43:23   
mufi77
živjo,
tudi meni so zrastel dlake, ko sem bila noseča... s fantkom   user posted image  Na spodnjem delu brade imam enih pet dlak, ki jih skoz pulim, pa je mali star že 4,5 let... Ne vem al je blo to od hormonov al kej drugega... Tako da bodo očitno dosmrtneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2008 11:47:40   
5ra_28
Jaz sem tudi v 23.tednu, pa tega pri sebi nisem opazila. Tako da ne vem kako je s tem. Mislim da ima vsaka svoje neke 'problemčke', ene srečnice pa sploh nimajo 'stranskih učinkov'.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2008 12:53:23   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: mufi77

živjo,
tudi meni so zrastel dlake, ko sem bila noseča... s fantkom   user posted image  Na spodnjem delu brade imam enih pet dlak, ki jih skoz pulim, pa je mali star že 4,5 let... Ne vem al je blo to od hormonov al kej drugega... Tako da bodo očitno dosmrtneuser posted image

Pri meni je bilo isto, mali star že 3,5, jaz pa še skoz pulim tistih 5 do 6 dlak iz brade ... kar nočejo nehat rast user posted image

(odgovor članu mufi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2008 12:55:33   
Naja30
Ko sem bila noseča (s punčko), so mi dlake fuuul počasi rastle. Ko sem rodila, pa na enkrat spet normalno in mi je bilo kar čudno. user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2008 13:26:17   
pufka
Meni tudi hitreje rastejo,pa na bradi jih mam že tudi 4 letauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2008 14:09:19   
Ploha
meni tudi hitreje rastejo, in od prsi pa do sramne kosti se mi je nardila črta iz dlačic al pa dlak ker so kr vidne, pa pod prsmi mam tak puhek,....drugače je pa vse normalno do zdaj, upam da ne bo še hujše user posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2008 15:37:09   
blaža
user posted image Jaz sem bila poraščena med obema nosečnostima enako in to črtica po trebuhu. Hvala bogu je pol vse odpadlo. Tudi med prsmi, sem po tem samo z roko pobrala manjše dlačice in je šlo vse proč. To so pa hormončki.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2008 19:52:23   
Taši*
Med prvo nosečnostjo se mi je rast dlak ful upočasnila, nosila sem punčko, v dugi nosečnosti so mi pa kocine noro rastle, nosila sem pa fantka.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2008 10:20:24   
urši*
Js mam full dlak po trebuhu...že 1. sem ji mela, pa so pol zginle! Upam, da bodo zdej tudi.
lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2008 11:04:02   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: urši*

Js mam full dlak po trebuhu...že 1. sem ji mela, pa so pol zginle! Upam, da bodo zdej tudi.
lp

enako user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2008 13:57:47   
gbranka
ah te dlake. Meni že na splošno zelo hitro rastejo, pa lase tudi. Sedaj pa se mi zdi da je še vse veliko hitreje. pač več dela zame. Dokler sama zmorem je vse ok, ko pa ne bom, bo pa težje. Mislim na noge in sramne predele.

sicer sem pa itak kot en medvedek. Porasla od glave do pet. user posted image

lp
Branka

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2008 18:53:33   
ANA_P
tudi jaz sem poraščenauser posted image . In to med prsmi in po trebuhu, kot grizliuser posted image .

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2008 19:15:46   
čipka
tudi jaz sem poraščena . In to med prsmi in po trebuhu, kot grizli .

enakouser posted image (sem v 38 tednu)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?